reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
ael uwielbiam cie gdybym mogla 100 razy bym ci podziekowała:D własnie sie zastanawialam jak wy to robicie ze pare cytatow naraz odpowiadacie jutro sprobuje tak zrobi, bo ja wiecie jak robie wlaczam notatnik i po koleji wpisuje kazdej odpowiedz, i potem wklejam tylko w odpowiedz hahahahahahahahah

to mam prowadzic cała liste czy tylko staraczki bo mi obojetnie lubie sie czyms takim zajmowac:)

Atanku brzuchol żabkowy superowy:D
Ma-g sesja świetna! Fajną pamiatke będziecie mieli:) Dobrze że się nie stresujesz,spokojna mama to spokojny dzidziol :)

Karla ja jestem jak najbardziej za:)
Daj znać to Ci na priwa prześlę :) SUPER że nadal będzie kontynuowana . Madzię będę namawiała na wierszyk hihihi
Donia ty się nie fosz tylko mów jak się czujesz! Też jesteś na finiszu:)

Ostatnia edycja:
teraz to ja strzelę focha, nikt mnie tu nie zauważa od długie już czasu, idę sobie na inne forum :-p

No wiesz co???! Niby ja nie zauważam??????!

eee... no trochę też ale nie do końca :zawstydzona/y:

Trzasnąć?

ael uwielbiam cie gdybym mogla 100 razy bym ci podziekowała:D własnie sie zastanawialam jak wy to robicie ze pare cytatow naraz odpowiadacie jutro sprobuje tak zrobi, bo ja wiecie jak robie wlaczam notatnik i po koleji wpisuje kazdej odpowiedz, i potem wklejam tylko w odpowiedz hahahahahahahahah

to mam prowadzic cała liste czy tylko staraczki bo mi obojetnie lubie sie czyms takim zajmowac:)

No to widzisz uprościłam Ci pracę :-P

Martuś, ja tu będę no nie zapominaj o mnie :-(

a co się wydarzyło? ja nie nadążam czytać Was.. :szok:

Ael- no dzięki Bogu że będziesz z nami :) ktoś się musi nami opiekować :sorry2: <tuli>

JUZ NADROBIŁAM :)
Doniu- gratuluję pierwszych skurczy! :) mam nadzieję,że nie będą za bardzo uporczywe..

Ostatnia edycja:
reklama
teraz to ja strzelę focha, nikt mnie tu nie zauważa od długie już czasu, idę sobie na inne forum :-p

oj typowe baby :-D Tylko fochy by puszczały :-p Nie marudź! Hehehe gratuluję skurczybyków! Ja sie z nimi już 3 dni męczę! Ale mały na razie siedzi :tak:

Myślę ze obie listy! Już na styczeń można by było wpisać Soglam bo dzisiaj wyszły jej dwie kreseczki :tak: No i staraczki mogły by pogawać ci daty swoich @ i wtedy też łatwiej by było orientować się w czasie. Gadaj z Iwaskiem bo ona wcześniej prowadziła te listy wiec wszystko ci powie :tak:

A ja jutro idę na KTG tak sie denerwuję ze szok... mam wrażenie ze mnie zostawią w szpitalu... :zawstydzona/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry