Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
teraz to ja strzelę focha, nikt mnie tu nie zauważa od długie już czasu, idę sobie na inne forum![]()
eee... no trochę też ale nie do końca![]()
ael uwielbiam cie gdybym mogla 100 razy bym ci podziekowaławłasnie sie zastanawialam jak wy to robicie ze pare cytatow naraz odpowiadacie jutro sprobuje tak zrobi, bo ja wiecie jak robie wlaczam notatnik i po koleji wpisuje kazdej odpowiedz, i potem wklejam tylko w odpowiedz hahahahahahahahah
to mam prowadzic cała liste czy tylko staraczki bo mi obojetnie lubie sie czyms takim zajmowac![]()

teraz to ja strzelę focha, nikt mnie tu nie zauważa od długie już czasu, idę sobie na inne forum![]()
Tylko fochy by puszczały
Nie marudź! Hehehe gratuluję skurczybyków! Ja sie z nimi już 3 dni męczę! Ale mały na razie siedzi
ael uwielbiam cie gdybym mogla 100 razy bym ci podziekowaławłasnie sie zastanawialam jak wy to robicie ze pare cytatow naraz odpowiadacie jutro sprobuje tak zrobi, bo ja wiecie jak robie wlaczam notatnik i po koleji wpisuje kazdej odpowiedz, i potem wklejam tylko w odpowiedz hahahahahahahahah
to mam prowadzic cała liste czy tylko staraczki bo mi obojetnie lubie sie czyms takim zajmowac![]()
No i staraczki mogły by pogawać ci daty swoich @ i wtedy też łatwiej by było orientować się w czasie. Gadaj z Iwaskiem bo ona wcześniej prowadziła te listy wiec wszystko ci powie