reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
karla super ze sie tym zajmiesz ;-)

donia kochana sorki ja ptrzez te lezaczki glowy niemam i o kolacji zapomniala i dopiero je ;-) wspolczuje skorczow :-*

pyscek ale ael nie wszystkie bije tylko te niegrzeczne ;-P

iwasek jak sie czujesz??

magdalenko za jutro &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& by s miala szybki porod ;-*

fifka ja mam 1 ktg 9.1.12 o 10;40 trzymam za jutro %&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Wróciłam i tesciora nie kupiłam... poczekam jeszcze jeden dzien bo moze od odstawienia dupka cos sie znow poprzestawiało...
Ja gotuje pomidorówke na jutro na obiadek :)
Magdalenko śliczna sesja, az pozazdrościć... &&& za jutro :)
Fifciu również &&&&&

Ostatnia edycja:
Atanku to moje już... ojej może z 20 KTG jak nie lepiej... teraz się troszkę martwie bo mam skurcze i nie wiem czy to coś poważnego czy nie... okażę sie jutro...

Ja idę powoli lulu... dobranoc ;*

MADZIULEK ale jak jutro nie bedzie @ kupujesz tesciora !!!

pyscek przeciez wiesz ze ja was obie kocham ale ael nigdy nikt nie broni tykko ja wiec ;-) nie fochaj sie :-* ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ael nie :-( nie chce być trzaśnieta ...
a po drugie Ty byś wszystkich biła :-( :-p

Bije tylko niegrzeczne, dobrze Atanek gada :-P

Ael- no dzięki Bogu że będziesz z nami :) ktoś się musi nami opiekować :sorry2: <tuli>

No ktoś musi was tu pilnować i trzymać wojskowy rygor XD

Wróciłam i tesciora nie kupiłam... poczekam jeszcze jeden dzien bo moze od odstawienia dupka cos sie znow poprzestawiało...
Ja gotuje pomidorówke na jutro na obiadek :)
Magdalenko śliczna sesja, az pozazdrościć... &&& za jutro :)
Fifciu również &&&&&

Ale najpóźniej w piątek zatestujesz, co?

Ja idę powoli lulu... dobranoc ;*

Dobranoc torebko :-P

Doniu przepraszam, ale ja byłam zakręcona, jeszcze mały na rękach to tak trudno wszystko wyłapać. A co do skurczy no kochana, u Ciebie taki etap, że będziesz odczuwać te przepowiadające, ale to dobrze, macica prawidłowo się przygotowuje :-)

reklama
Atanku jak jutro nie bedzie to obiecuje ze kupie :)
Nie nakrecam sie juz bo ostatnio tez mi sie @ spoznila i przyszla na drugi dzien....
Ael tak jest!!!! jakby co w piatek bede testowac :)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry