reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Doberek no no magdalenko&&&&&&&&&&&
no fifka nic nie powiem ;-) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
soglam no no sliczny tescik &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&;-)gratuluje :*
neciuszka milych zakupikow i niesmutaj sie nie lap dolka zakupy humorek poprawia

sleppy gratuluje skonczonego 23tyg ;-) jak ten czas leci ;-)
lamiav plaszczyk z wywijanykm mi sie podoba kolnierzem ;-)
donia jak sie czujesz ?nadal skurcze?

a wiecie co spac nie moglam glowa boli brzuszek cmi ale juz nie a chcialam brac nospe ale zasnelam spowrotem kurier byl staniczek posciel i szczotke do mycia butelek i podklad przywiozl ;-) musze zadzwonic do pana w sprawie lezaczka ;-)

Ostatnia edycja:
soglam: ja bym tam poszła. Sama byłam w 5tyg i iles tam dni(3 chyba) i widziałam że ciąża jest, ,że jest maciczna i że jest zarodek. 3 najważniejsze informacje w tym czasie. Tak mi lekarz powiedział. A za 2 tyg możesz sobie iść znowu i zobaczyć serduszko..

Wiadomość od Magdaleny: "Już po badaniu! Szyjka skrócona, rozwarcie na 2 palce, mało ruchliwy płód (choć nie wiem co to znaczy bo mały cały czas się rusza jak na mój gust), łożysko się starzeje. Kroplówka w niedzielę rano. Jeszcze będę miała robione ktg"

No moim zdaniem jak mały wg nich mało się rusza i łożysko się starzeje to nie powinni szybciej coś robić, a nie czekać aż do niedzieli. Jeszcze pisze Madzia, że mało jej mówią i w ogóle małomówni są lekarze.

po szkole rodzenia jade na 20 odebrac lezaczek :-D <jupi>

ah ci lekaze wedle mnie tez ze jesli sie stazeje lozysko i malo sie rusza to trzeba wczesniej kroplówke i wywolac porod ah ah...

a nie mowilam wam pytam sie mojego wczoraj i mowie ze nie musi odpowiadac ma sie zastanowic itd.. a on odrazu powiedzial ze chce byc przy porodzie ale on za kurtynke patrzec nie bedzie tylko kolo mojej glowy bedzie ;-) a ja mowie tosie teraz zastanow czy chcesz pempowine odcinac bo ci nie kaza ale w szpitalu sie raczej spytaja ;-) i widzicie ogolnie wczoraj z nim rozmawialam po 1 w nocy ;-) w sprawie teo jak sie czuje ze malo gadamy itd i wszystko wyjasnione ;-) a dzis mezulek mozliwe ze pojedzie po panele do pokoju bo przecenione na 18,89za metr klasa3 ;-) a tak to wszystko dobrze ;-)

Ostatnia edycja:
i od dzisiaj mają ją zamiar w szpitalu do niedzieli trzymać? przecież to jest idiotyzm jakiś

sog to Ci juz powie, czy jest pęcherzyk w dobrym miejscu i odpowiednio duzy. Dostaniesz hormonki i zdrowo się wymęczysz do września ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry