reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
slogan: dobrze ze iodziesz w 5 tyg, ja tez tak byłam i dużo sie rzeczy dowiedziałąm co robić co nie, byłam spokojniejsza i pewniejsza, a jak ty miałaś problemy to pewnie nie ma co czekać

ja juz z sadu wróciłam naganiałam sie jak głupia, spociłam jak mysz i teraz chętnie do golasa bym sie rozebrała, no ale w pracy nie wypada :-)

co za głupki będą tyle magdę trzymać, przeciez mogliby cos zrobic zeby juz rodziła

Kwiatuszek bomba! Ty to laska jesteś! Aaah!

I dziękuję, wpędziłaś nie w kompleksy :/

Atanku jak wrócisz do domu wrzuć zdjęcie tego bujaka :-D
Ja chyba zdecyduje się na słonika albo lwa. No chyba że pojawi się niebieski hipopotam :-D

juz sie doczekac nie moge wieczora jeszcze taki kawal poznania tramwaj i autobus ale damy rade ;-) jak sie maz z wszystkim wyrobi to pojedziemy razem a jak nie to jeszcze spytam pozniej tescia czy by mnie nie zawiozl ;-) ale to potem bo teraz michal go prosi o podwozke po panele ;-)
no a jak ci sie uda niebieskiego hipopotama to bedziemy mialy dwa hipopotamy ;-)
http://allegro.pl/bright-starts-lezaczek-hipopotam-do-18kg-i2037107122.html

Kwiatuszek bomba! Ty to laska jesteś! Aaah!

I dziękuję, wpędziłaś nie w kompleksy :/

przestan jakie kompleksy mam detke ze masakra a ty mi kompleksach mowisz
Atanku jak wrócisz do domu wrzuć zdjęcie tego bujaka :-D
Ja chyba zdecyduje się na słonika albo lwa. No chyba że pojawi się niebieski hipopotam :-D

kwiatuszek: no proszę jaka laseczka :-) slicznie wyglądasz, a jak buty się sprawdziły dało radę całą noc w nich przetańczyć ?
nie zmienilam po kilku godzinach bo strasznie tam slisko bylo ale ogolnie super wygodne nawet nie obtarły nic

no po hipopotama jade ;-)

kwiatuszku ale z ciebie laska ;-)
nie wiem gdzie wy ta laske widzicie

Fasolka mówimy o leżaczkach firmy Bright Stars. Ja się w nich zakochałam, po czym Atanek również :-D
Ona kupiła z BS ja mam z Fisher Price który w lutym chce sprzedać i zainwestować w porządniejszy właśnie z BS.
Ja jestem zakochana w tym modelu http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=2018415119&ars_source=ars&ars_socket_id=5&ars_rule_id=4

Kwiatuszek, bo Cię trzasnę. Ja widzę zajebistą laskę w różowej kiecce (nie uwłaczając szwagierce), no ale proooszę jak się wyróżniasz!

reklama
Nie napisałam o ślicznie rosnących brzuszkach!
słodkich dzieciowych ciuszkach :)
Nowych staraczek nie powitałam!
Z tej radości...zapomniałam:D:D:D:D

Juz się poprawiam i witam w naszych forumowych progach:)

Kobiałki ja mam super humor mimo przeciwności:) Czekałam 9 miesięcy poczekam i te kilka dni.
Koleżanka która miała cukrzycę i wywoływali jej poród mówiła że nie zyczy mi tego i lepiej żeby samo się zaczeło...nie wnikałam dalej bo po co :tak: Igor na świat się nie pcha,widac wie kochany co tu się wyprawia ;-)Zresztą gdzie mu będzie lepiej jak nie u mamuuuuuni :-D Jeeju ja sie boję że go rozpieszczę ...:-)

Kobietki to która przejmuje moją listę ? Nie wiem ile czasu będę miała i czy sama dam radę dokończyć. Wierszyk tez by się przydało pisać w tym roku. Z tego co pamiętam to naszej Madzi się dobrze rymowało....:-)
Mnie :-o

dziewczyny, jesteście niepoprawne!!! wróciłam do domu o 15 i do tej pory nadrabiałam. Oczywiście zapomniałam co miałam której napisać!!!

Przede wszystkim soglam boszsz jak ja się cieszę, prawie jak to ja bym była w ciązy :-) gratuluję kochana, teraz się uda!!!!

Mineralna jaka ta Twoja Jowitka malutka, dopiero widac to na zdjęciu w foteliku, ale cuuudna

Atan ale masz fajną piłkę, cmooook

Magdalena jeju, trzymam kciuki jutro. Trochę Ci zazdroszczę, że juz zobaczysz maleństwo. Życzę, żeby wszystko odbyło się bezboleśnie

magd.a zajmij się listą, plisss, żeby nie znikła, bo jest superancka

Lilly fajnie, że się pojawiasz. Dziel się z nami swoimi doświadczeniami, bardzo tego potrzebujemy. Ael nie wyrabia sama :-)

A ja dziś mały maratonik rano urządziłam, miałam pobranie krwi - 9 probówek (to chyba honorowe krwiodawstwo było
confused.gif
), a później odczułam pierwszy raz co to są skurcze. A więc wszem i wobec wpisuję się w grupę dziewczyn z przepowiadającymi. Mąż odstawił mnie do domu i tyle by było z załatwiania spraw na dzisiaj
realmad2.gif

Nie było to bardzo bolesne, taki ucisk, ale chodzić się praktycznie nie dało. Z resztą co to za chodzenie z ciężarną to pić, to jeść, to siku i wiszę na ramieniu bo pod górę cięzko
biggrin.gif
:D mogę wierszyk przejąć :-)) bo widzę,że ktoś tam się zaoferował na listę :-)
Karla dla mnie to bardzo dobry pomysł :tak: Najlepiej zeby prowadziła liste właśnie starająca się :-) Podobno to przynosi szczęście wiesz? :-D

Magdalena ZAJEFAJNE ZDJĘCIA!!! :szok:
Fifka, i Ty mnie chciałaś w listę wrobić niedobruchu Ty, jeszcze by mi za 9 miesięcy z między nóg coś wylazło :-p
teraz to ja strzelę focha, nikt mnie tu nie zauważa od długie już czasu, idę sobie na inne forum :-p
Ja Ci dam idę ! a Ci dam !
Atanku brzuchol żabkowy superowy:D
Ma-g sesja świetna! Fajną pamiatke będziecie mieli:) Dobrze że się nie stresujesz,spokojna mama to spokojny dzidziol :)

Karla ja jestem jak najbardziej za:)
Daj znać to Ci na priwa prześlę :) SUPER że nadal będzie kontynuowana . Madzię będę namawiała na wierszyk hihihi
Donia ty się nie fosz tylko mów jak się czujesz! Też jesteś na finiszu:)
Iwasek aaa a się chyba skuszę na Twoje namawianie :-)

uff czytałam dzisiaj ponad 30 stron :-o czy wy oszalałyście tyyyle pisać ? a wczoraj balowałam w akademiku :-p i piłam sobie % ubaw po pachy :-)))

Magda i Fifka trzymam kciuki :-))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry