miq
Fanka BB :)
Piękny teściorek, ah też mi się taki marzy
Jejku dziewczyny jak ja dzisiaj zmokłam wracając z nocki, padał grad, snieg i deszcz, wiało potwornie, że ledwo parasol utrzymałam, zmokłam calusieńka, kurtka była taka ciężka, że ledwo się do domu dokulałam.
Nie mogłam zasnąć wierciłam się, a jak zasnęłam do obudziło mnie rąbanie drzewa

Ael Twój księciuniu chyba jest wrażliwy na zmianę pogody,stąd tak siebie i Was przy okazji wymęczył Fasolka masz rację, zabieraj wszystko, ja naiwnie wierząc w poprzedniej pracy, że może wrócę zostawiłam wszystko prezentacje, wzory pism, a potem widziałam jak moja praca była podpisana czyimś nazwiskiem
Ależ te bujaki dla maluchów są słodziachne, Ael a ten niebieski... nawet mogłabym mieć syna

właśnie pisze do mnie mąż:co na obiad?barszcz, aha to po obiedzie jedziemy z mamą do lekarza, ja:jakiego lekarza? on: no na biopsje ja:
wyobraźcie sobie, że dosyc dawno robiła badania w tym mamobusie, i niby wszystko ok, oststnio miała tel. żeby dostarczyła zdjęcia USG bo coś nie tak, ja je sama zawiozłam, potem wychodzi, że znowu była u lekarza i nic nie powiedziała, że coś nie tak, i znowu za moimi plecami planuje mi tu wyjazdy z mężem. A jak znam życie to i ja będę musiała jechać bo ona zupełnie nie umie się poruszać między ludźmi, taki buszmen jakiś
.