reklama

Starania po raz pierwszy :)

Piękny teściorek, ah też mi się taki marzy
Jejku dziewczyny jak ja dzisiaj zmokłam wracając z nocki, padał grad, snieg i deszcz, wiało potwornie, że ledwo parasol utrzymałam, zmokłam calusieńka, kurtka była taka ciężka, że ledwo się do domu dokulałam.
Nie mogłam zasnąć wierciłam się, a jak zasnęłam do obudziło mnie rąbanie drzewa:angry:
Ael Twój księciuniu chyba jest wrażliwy na zmianę pogody,stąd tak siebie i Was przy okazji wymęczył Fasolka masz rację, zabieraj wszystko, ja naiwnie wierząc w poprzedniej pracy, że może wrócę zostawiłam wszystko prezentacje, wzory pism, a potem widziałam jak moja praca była podpisana czyimś nazwiskiem:(
Ależ te bujaki dla maluchów są słodziachne, Ael a ten niebieski... nawet mogłabym mieć syna:) mój chrześniak też taki mai fajnie się sprawdza, ale nie wiem co to za wzór. Wiecie co może to głupie, oststnio mnie coś męczy, żeby kupić jakieś śpiochy czy coś, żeby sobie leżało w szafie-wiecie taki dobry fluid, głupie co:zawstydzona/y:
właśnie pisze do mnie mąż:co na obiad?barszcz, aha to po obiedzie jedziemy z mamą do lekarza, ja:jakiego lekarza? on: no na biopsje ja::szok: wyobraźcie sobie, że dosyc dawno robiła badania w tym mamobusie, i niby wszystko ok, oststnio miała tel. żeby dostarczyła zdjęcia USG bo coś nie tak, ja je sama zawiozłam, potem wychodzi, że znowu była u lekarza i nic nie powiedziała, że coś nie tak, i znowu za moimi plecami planuje mi tu wyjazdy z mężem. A jak znam życie to i ja będę musiała jechać bo ona zupełnie nie umie się poruszać między ludźmi, taki buszmen jakiś

reklama
slyp;bardzo ładny

ja sie jeszcze zastanowie, bo mam na co wydawać kasę, bo moj trochę wyblaknięty jest ale jestem do niego przywiązana :tak:.
Muszę jeszcze ciapki kupić, ale ładne są takie z zakrytymi palcami a ja nie lubę, muszę mieć odkryte palce - a na allegro są same babcine, musze po sklepach popatrzeć.

Zaraz do babci jadę, a potem do domu, kupiłam wracając z sądu pysznego pączka z budyniem i rogalika francuskiego z czekoladą mniam mnia, z babcią sobie zjemy :-D

reklama
Fifka trzymam &&&&&&&& zebys jeszcze troche wytrzymala
Sog jeszcze raz gratuluje dwoch pieknych kreseczek
Magdalena powodzenia :tak:

Wiecie co może to głupie, oststnio mnie coś męczy, żeby kupić jakieś śpiochy czy coś, żeby sobie leżało w szafie-wiecie taki dobry fluid, głupie co:zawstydzona/y:

Ja tez tak mam odkad zaczelismy sie starac, co widze jakies ciuszki to mam ochote cos kupic, chocby jakies skarpetki :zawstydzona/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry