reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Dzięki za fotki:-) Kobietki Miały rację ! Wyglądasz super!!!! Bardzo fajna kreacja:-) Nie pytam jak się bawiłas bo widać że przednio:tak:
Jejju ja jak patrzę na swoje zdjęcia i teraz na odbicie w lustrze...brrrr czeka mnie duuużo pracy:-)

Witam w Nowym Roku Kochane :-) Na wstępie wszystkiego najwspanialszego Wam wszystkim życzę w tym roku. Mamusiom i ich Maleństwom szczęścia, zdrówka i samych radości. Przyszłym Mamusiom szczęśliwej ciąży i porodu i oczywiście zdrowych, silnych Maluszków. A wszystkim staraczkom nie tracenia nadziei i zafasolkowania w tym roku. Podobno ten rok to rok Wodnika, a w chińskim horoskopie rok Smoka co podobno oznacza samo szczęście więc tego wszystkiego Wam życzę :)
Soglam jeszcze raz gratulacje ogromne !!! :)
Czy mogę poprosić o krótki skrót wydarzeń od Świąt, bo od tego czasu mniej więcej mnie tu nie było. Jakieś nowe staraczki, nowe fasolki (poza Soglam bo o tym już wiem:-)), no i przede wszystkim kto już urodził w tym czasie?

Buziaki :-)

Witaj Asiołku!
Dziękujemy za życzonka i wzajemnie:)
Napisz co u Ciebie!!!!
Co do wieści..Fifka w szpitalu,nadal w dwupaku. Ma-g też dzisiaj została przyjeta ale do niedzieli raczej nic się nie wydarzy. Ja czekam na krok synka jak nic się nie wydarzy to piatek lub poniedziałek szpital.
A to wszystkie forumowe mamusie.

BigChild zaciążona (4c) styczeń 2011 Dominik urodził się 30.09.11 waga 3440, 55cm i 10pkt GRATULUJEMY!!!(N)
Aelreda zaciążona (2c) Luty 2011Wiktorek urodził się 31.10.11 waga 3500, 58 cm i 10pkt GRATULUJEMY!!! (CC)
Lilydelux zaciążona Luty 2011 Juliaurodziła się 2.11.11 waga 3700 i 10pkt GRATULUJEMY!!! (CC)
Ewika zaciążona Luty 2011 Lilianaurodziła się 3.11.11 waga 3000 ,52 cm i 10pkt GRATULUJEMY!!!
Silmiriel zaciążona (1c) Marzec 2011 Dominikaurodziła się 26.12.11 waga 3560, 57cm i 10pkt GRATULUJEMY!!! (N)
Madziaarka zaciążona (9c) Marzec 2011 Brak info ale i tak GRATULUJEMY!!!
Dagne zaciążona (3c) Kwiecień 2011 Kalinkaurodziła się 28.12.11 waga 3750 ,57 cm i pkt GRATULUJEMY!!!(N)
Mineralnakocica zaciążona (1c) Kwiecień 2011Jowitkaurodziła się 01.01.12 waga 3400 ,58 cm i 10 pkt GRATULUJEMY!!!(CC)
Zobacz załącznik 403620

O kurcze ile już mamy forumowych Maluszków :-) Wszystkim Mamusiom rozpakowanym ogromnie gratuluję :happy: A za nasze kobietki w szpitalu trzymam kciuki i za Ciebie Iwasku oczywiście, bo to już niedługo :-)
U mnie jak widać po staremu - fasolki brak.
Generalnie zapracowana jestem strasznie, rozwijam dość mocno firmę więc jest co robić ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry