reklama

Starania po raz pierwszy :)

dokladnie impra była przednia troszke sie spiłam ale to dlatego ze spotkalam duzo przyjaciol i znajomych nawet z podstawowki z 1-3 masakra było odjazdowo

iwasku to tylko pozory ledwo weszłam w te sukienke taka mam oponke ale to wszystko robia słodkosci ale ile bym dala zeby wyglacac jak ty teraz

reklama
Kompletnie brak jakichkolwiek nowych wiadomości, badania wykonane już wszystkie z możliwych - wyniki piękne, bez zarzutów. Prolaktyna nawet mi się trochę poprawiła i to bez brania leków więc generalnie żyjemy w jednej wielkiej niewiedzy i bezradności. Nie wiadomo co się dzieje i dlaczego się tak dzieje, może tak po prostu ma być. Wczoraj doszłam do wniosku, że chyba tak miało być, nie pisane jest nam mieć dzidziulka i trzeba się z tym w końcu pogodzić.

Kwiatuszku :** będziesz ,zobaczysz:)
Wyglądasz naprawdę świetnie:)

Asiołku ja myślę że zostaniecie zaskoczeni. Znajomi po 5 latach starań sie poddali ,nie wychodziło i już. Za 2 miesiące rodzą im bliźnieta:) Zaskoczka totalna . Jedni mają na zawołanie lub nawet bez tego a inni muszą się naczekać niestety. Ja trzymam kciuki nadal.

Ostatnia edycja:
Iwasek daję fotkę co dostaliśmy żeby zobaczyć ten wózek :) Zobacz załącznik 422736

Doszliśmy wkońcu do porozumienia w sprawie imion :D

A wizyta szkoda bo chciałam mieć z głowy tą glukozę ale do wtorku niedaleko. A mam nadzieję że się ułoży lepiej następnym razem chociaż nie wiem bo mamusia ponoć śpi jak paralityk zawsze a jedna babcia zwinięta w kłębuszek jak moje dziecko ;) Pan od usg powiedział że wygląda na dziewczynkę i jeszcze nikomu nie pomylił się nawet jak mówił że nie jest pewien ;)

Czy ja też mogę zobaczyć fotkę tej pięknej pani w pięknej sukience i butach???

Iwasku dziękuję, oby tak było i życie nas zaskoczyło :)
Kwiatuszku pewnie, że najlepiej by było odpuścić i tak właśnie się staram robić ale niestety czasem dołki przychodzą same. Ale żyć trzeba i nie załamywać się i przede wszystkim nie tracić nadziei :)

Witam Was po pracy...
Duzo pisalyscie wiec dopiero nadrobiłam..
Kwiatuszku ja tez sie nie zalapałam na foto ;(
Atanku pokazuj foto jak tylko przyjdziesz :)
U mnie bez zmian buziaki :***

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry