reklama

Starania po raz pierwszy :)

zdjcie229g.jpgmoja chgrzesniaczka izabelka ma 8miesiecy

reklama
Witam Was dziewuchy! :-)
ja właśnie posprzątałam po śniadanku:-p
Co z naszymi kobitami w szpitalu? Coś wiadomo?
Dodatkowo chciałabym się podpytać czy macie kontakt z Dziurką?

na ja zaraz bede miała bułeczki :-) wyglądają ładnie - nie chwaląc się ;-)

a jak twoje małe pizze neciuszka?

kwaituszek
; śliczna dzwczynka

Czekam na moją mamuśkę bo ma przyjechać i będzie aż do wieczora, a jak będziemy jachac na pizze to ja odwieziemiy ,takze bede miała dzisiaj co robić :tak:

martoszka ja mam codziennie kontakt z Dziurką

Lamia odrobinę im spód za bardzo przysmażyłam bo gadałam przez telefon a oczywiście jak zwykle mój mąż musiał iść pomóc na dworze bo teściowa chora by była :/ więc już widzę że z pomocy przy pisaniu nici wkurza mnie to bo zejdzie mu znów urlop na robieniu tego co ona wymyślni a nie tego na co się z nim umawiałam. Ale poza tym dobre wyszły

atan dla ciebie bułeczki:-D :
Zobacz załącznik 423135Zobacz załącznik 423136

Ael :dzieki za wspaniały przepis, wyszły bardzo dobre, już planuję kolejne pieczenie ale tym rezem z podwójnej porcji, bo jak mój tato będzie to dla niego muszę sporo zrobić :-)
Muszę tylko nad kształtem popracować bo prawie każda bułeczka innej wielkości a to za ślimczkami to miało być coś na kształ serca ale nie wyszło hhihi

neciuszek
;a nie może powiedzieć swojemu że jak chce robić to co mu mama każę/ prosi to niech napier zrobi z tobą co miał do robienia, w końcu wolne sobie zrobił dla ciebie no nie ?!
Widzisz ja mojego juz prosze 2 lata żeby zrobił porządek w piwnicy i do tej pory nie, za każdym razem jak ma urlop to obiecuje i nic :dry:a teraz trzeba troche powynosić rzecy zeby w domu miejsce zrobić i normalnie tam taki bajzel ze szok

Ostatnia edycja:
reklama
Lamia ja sobie mogę gadać :/ poprzedni urlop latem spędził cały tydzień dzień w dzień od rana do wieczora na cięciu drewna jest tego pół podwórka ale nie jeszcze nazwlekali nie wiem po uj i co pomógł mi posprzątać i wogóle ale już tamta tak zrobiła że poszedł a on jak zwykle mówi że szybko pomoże i wróci. Wzięłam to pisanie prac tylko dlatego że miał mi pomóc i co g... jak zwykle. A ja nie robię tego dla własnej przyjemności tylko ż tego pisania mieliśmy spłacić resztę długu. Jak się zdenerwuję do reszty powiem że napiszę ale kasy nie dam. Miał też się uczyć i co nawet raz nie zajrzał jutro kilka godzin mi z papierami zejdzie więc ani nic nie napiszę ani on się nie nauczy bo z Rafałem będzie siedział. Zła jestem jak nie wiem bo mówić durnej babie że ma nauki i pisania a przecież kasa ma być dla niej to zawsze zrobi tak że Łukasz pójdzie i zapie...rdala. A jak wróci to ja nie będę miała siły ani ochoty cały wieczór siedzieć bo łaskawie czas mi się wyznaczy na pisanie. Zaraz mi kręgosłup rozwali ale mają to w d.... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry