• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Dziewczyny Lamia została w szpitalu na patologii badają teraz skurcze i co trzeba. Narazie wie że szyjka jej się skróciła.

O matko... kolejna... Trzymam kciuki za ciebie kochana! Oby wszytko było dobrze...

No to wstawiam foteczki!!:

P1060967.jpgP1060968.jpg

Nie pisałam tyle czasu bo ksiadź po kolędzie akurat przyszedł...

Witam wszystkie :-)
Magdalena gratuluje ślicznego synka!
Lamiav mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze.
ehh jak ten czas szybko leci, pamietam jak jeszcze niedawno Neciuszka testowała a już wybierasz łóżeczko:-):-) ja juz sie nie mogę doczekac usg, zeby dowiedziec sie czy to chłopiec czy dziewczynka i od razu biegne do sklepu cos kupic:-) jeszcze nic dla mojego dziecia nie kupiłam, nawet skarpetek...ale jak bedziemy znac z mezem plec to chcemy wyremontowac pokoj i jakos go pięknie urzodzic:-)

Pyscku krem maślany z dodatkiem cytryny!

U Iwaska zaczynają się powoli skurcze, rozmawiałam z nią. Biedna boli ją podbrzusze, ale cały brzuch się napina. Na razie czekam na informacje.

Lamia ooooż Ty kobitoo!

Idę bo mi się dziabąg uśmiecha, co bym pampera wymieniła XD

reklama
Mijenka nijak... posiedział dosłownie 5 min... wziął kasę i poszedł :-D dobrze ze przyjmowaliśmy go u teściów bo u nas bałagan... i nic nie przygotowane... dowiedziałam sie o kolędzie na 10 min przed jego przyjściem :no:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry