• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Dzięki dziewczyny :)
Julcia teraz smacznie śpi, mąż też po obiadku, więc mam chwilę dla siebie :)
Ma_gdalena OGROMNE GRATULACJE!!! :) SYNUŚ PIĘKNY!!! WSZYTSKIEGO DOBREGO I OBY SIĘ JAK NAJLEPIEJ WAM CHOWAŁ :)

Fifka pięny pokoik:) Ty to masz talent :D zazdraszczam!!!! :) a łóżeczko jakie fajne :)

Ael coś wcześniej czytałam, że dostałaś już @? I karmisz piersią... ja nie karmię już od ponad miesiąca i @ nadal brak.... :/ aż się zaczynam martwić.... a długo u Ciebie trwała?

W ogóle widzę, że zaraz tu będzie mega wysyp dzieciaczków :D SUPER! :D ale będą pogaduszki mamusiek :D :)

Lily a no już zaczyna się wysyp!! Zaraz jedna po drugiej będzie się rozpakowywać :-D Magdalena już, Iwasek lada chwila, Donia, ja, później w lutym Atan i Lovka :tak: Ja też powinnam w lutym ale modlę się by choć do konca stycznia w mojej sytuacji wytrwać.

Ależ sobie tym łóżeczkiem poprawiłam humorek :-D

Ojej, rzeczywiście, tyle dzieci!!! :) super!!!! oby i tyle dwóch kreseczek u staraczek się uzbierało :)
Fifka, Ty to musisz być zwarta i gotowa na małego w każdej chwili :) on też już się na pewno nie może Ciebie doczekać, więc już powoli się chłopak szykuję, żeby spojrzeniem powiedzieć swojej mamusi jak bardzo ją kocha :)

Julia czasem jak na mnie spojrzy, to aż się rozpływam:) tyle w tych oczkach ciepła, miłości i zaufania :)

Lily wierzę... jak mały się urodzi to ja chyba przez tydzień będe płakać patrząc na niego z tej radości!!! Maluszek się bardzo pcha, ale jednak dobrze by było zeby choć do 37 tygodnia poczekał bo nie chciałabym oglądać go w inkubatorze... choć i tak już okres zagrożenia minął i małemu nic już nie grozi.

Ja już zwarta i gotowa na powitanie małego :-D jeszcze tylko w tym tygodniu kupimy fotelik samochodowy i wanienkę i mamy już wszytko :tak:

Laura no jesteś :) zastanawiałam się gdzie żeś ty ;)

Nala ja już co nieco mam choć nadal nie ma pewności co do płci bo nam dziecię robi w kuku hihi ale kupujemy w kolorystyce uniwersalnej.

Fifka mówiłam już ale łóżeczko cudne :)
Lilly bo ja nie pisałam maleńka cudna aż mężowi pokazałam to zakochany w tym ostatnim foto :)

Achhhhhh, pamiętam te chwile oczekiwania :D były takie fajne :) te emocje :) aż się wzruszam, jak sobie przypominam :) ciesz się tymi chwilami kochana, i każdym dniem jak już się maleństwo pojawi. Bo te pierwsze dni, tygodnie tak szybko mijają.... a wrócić do nich możemy już tylko na zdjęciach... :(
No i każdej nocy się porządnie wyśpij :D jak przywitasz Konradka, to zatęsknisz za snem ;)
Neciuszka, dziękuję pięknie za tak miłe słowa :) :* pozdrowienia dla męża! :)

Ostatnia edycja:
Ael coś wcześniej czytałam, że dostałaś już @? I karmisz piersią... ja nie karmię już od ponad miesiąca i @ nadal brak.... :/ aż się zaczynam martwić.... a długo u Ciebie trwała?

Anu dostałam, dziś drugi dzień. A Ty dalej nie dostałaś? Zadzwoń do gina, bo ja nie pamiętam jak to jest przy karmieniu butelką, powinnaś już dostać.

Wieści Iwaskowe: Ma ciotka skurcze brzucha czyli te prawidłowe co 2 minuty, ale rozwarcie do dupy, nic się nie zmieniło od rana.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry