• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Lily wiem, dzisiaj spałam 13 godzin bo szpital odsypiałam :-D szkoda tylko ze nie da się na zaś wyspać... :-p

Biedna Iwasek... trzymam kciuki zeby w nocy już urodziła...

reklama
ooo :) ale by dostał prezent urodzinowy :) super :) ale czy się urodzi dzisiaj, jutro czy pojutrze czy nawet za pare dni, to i tak prezent urodzinowy niesamowity:) trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie :)

Jak tkoś je, to niech nie czyta

Jak po prostu nie wyrobie. Nie dość, ze jestem chora na samą myśl o moim parafialnym plebanie. To ten dzisiaj do nas przyszedł na kolędę i zechciał skorzystać z ubikacji. Po naszym domu zostały mu jeszcze 3. Wyobraźcie sobie, ze ten prosiak mało,ze nasmrodził jak w szalecie miejskim, to jeszcze toalety po sobie nie umył. Co za wieprzek obrzydliwy !!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Fasolka, kup domestos, zatrzymaj rachunek, a temu...śmierdzielowi podeślij list z załączonym rachunkiem o treści "Tyle mnie proszę księdza kosztowało sprzątnięcie po księdzu toalety, jak ksiądz z niej skorzystał podczas kolędy w naszym domu".

Iwasek ma co 1,5 min skurcze, ale jej jeszcze wody nie poszły.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry