sorki za post za postem ale myslalam ze juz cos napiszecie :-)
dziekuje pyscek a gdzie zdjecie torcika ? Ael no wiem ze ty zawsze tesknisz ;-) :*nie obrazaj sie ;-)klari nie opuszczaj nas na tak dlugooo!!
zafasolkuje wspolczuje ksiedza ja mam jutro ale nie wychylam sie z pokoju ;-) tesciowa przyjmie ;-)lili sliczna ta julka ;-)a te oczy ;-D
Ael bboze widzialam te wygibasy wiktorka na fb zarombisty jest a te nogi ;-) a fana czapka ale nie w moim stylu ;-) ale ladnie ci w niej ;-)
lamiav trzymamy kciukki &&&&&&&&&& by wszystko bylo oki!!
lovka no ja pierdykam gdzies ty byla jak cie nie bylo ?? i jeszcze cos ty robila za masz zagrozona ciaze no ja pierdykam oszczedzaj sie kochana !! nasze dzieciaczki sie podobnie maja urodzic wiec lezec i pachniec !! bo inaczej bede krzyczec :-)
FIFKA no ja nie moge ale sliczny ten kacik twoj az sie swojego nie moge doczekac ;-)
neciuszka lozeczko sliczne ci sie podoba ;-) i przelew poszedl ;-) jak sie czujesz??
magda no ja neiwiem co ty masz takie dlugie cykle... wspolczuje... ale a nóz moze fasoleczka ;-)
madziulek jak tam z @ jest czy nie bo ja mam nadzieje ze fasolka ;-) &&&&
grzanka jesli niku nie pomylilam &&&& bvy jutro 2 kreski na tescie byly ;-)
Iwasek &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
a oto zdjecia nabytkow nowych dla Amelki ;-)od tatusia ;-)
Zobacz załącznik 423793Zobacz załącznik 423794Zobacz załącznik 423799Zobacz załącznik 423798Zobacz załącznik 423797Zobacz załącznik 423795Zobacz załącznik 423800Zobacz załącznik 423796