• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
No wiec mowiac tak bylam u poloznej ktg zrobila mala sie nie chciala ruszac wiec ani razu nie nadusilam chc ktg wykrylo 3 male kopniaczki ;-) doktor powiedzial ze ladne mam ktg mam przyjsc za 2 tyg ale miejsca nie bylo wiec pojde do tego 2 gina co na nfz chodze ;-) wiec sie wyrowna l4 mam do 5.02.12 , u gina zrobil badania pobral wymaz z szyjki i czystosc i z odbytu :shocked2: niezbyt przyjemne... ale szybko pszlo ;-)
potem z mezem do factry w smyku maz kupil komplecik dla Amelki rozowy chcial nie bronilam ;-) potem zabral mnie na obiadek do sphinxa potem dotarlismy do pepco i ale zakupy zrobione niektore ciuszki na 68 ale takie fajne polarkowe bluzy za 4,99 az trudno nie kkupic i zestaw 6 czesciowy za 19 zl i sliniaczki ;-) za 7 zl ;-) tatus szalal ;-) jak chcecie dam zdjecia ;-) szukalismy porannika dla mnie ale nie kupilismy nie bylo , potem do mojej pracy l4 zawiezione potem w sklepie elecler pokarm dla rybek obok elecler zollogicznym ;-)
w elecler ogladalam poranniki a ceny ze huhu potem do c&a maz chcial se cos kupic i kupil kurtke na zime sliczna niemam zdjec meza w ciuszkach ale sliczna kurtka mowie wam i sweterek mu wybralam i bokserki z simsonem ;-)
a jak wrocilismy mowimy tesciowej o poranniku i co przyniosla swoj nie noszony prawie wcale z szafy i wlazlam na brzuchu nie ale w biuscie zapielam to starczy ;-) wiec mam wszystko do szpitala ;-) ale nie spakowane spakujemy po remoncie ;-) ale sie rozpisalam ;-)

reklama
sorki za post za postem ale myslalam ze juz cos napiszecie :-)

dziekuje pyscek a gdzie zdjecie torcika ? Ael no wiem ze ty zawsze tesknisz ;-) :*nie obrazaj sie ;-)klari nie opuszczaj nas na tak dlugooo!!

zafasolkuje wspolczuje ksiedza ja mam jutro ale nie wychylam sie z pokoju ;-) tesciowa przyjmie ;-)lili sliczna ta julka ;-)a te oczy ;-D

Ael bboze widzialam te wygibasy wiktorka na fb zarombisty jest a te nogi ;-) a fana czapka ale nie w moim stylu ;-) ale ladnie ci w niej ;-)

lamiav trzymamy kciukki &&&&&&&&&& by wszystko bylo oki!!

lovka no ja pierdykam gdzies ty byla jak cie nie bylo ?? i jeszcze cos ty robila za masz zagrozona ciaze no ja pierdykam oszczedzaj sie kochana !! nasze dzieciaczki sie podobnie maja urodzic wiec lezec i pachniec !! bo inaczej bede krzyczec :-)

FIFKA no ja nie moge ale sliczny ten kacik twoj az sie swojego nie moge doczekac ;-)
neciuszka lozeczko sliczne ci sie podoba ;-) i przelew poszedl ;-) jak sie czujesz??

magda no ja neiwiem co ty masz takie dlugie cykle... wspolczuje... ale a nóz moze fasoleczka ;-)

madziulek jak tam z @ jest czy nie bo ja mam nadzieje ze fasolka ;-) &&&&

grzanka jesli niku nie pomylilam &&&& bvy jutro 2 kreski na tescie byly ;-)

Iwasek &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
a oto zdjecia nabytkow nowych dla Amelki ;-)od tatusia ;-)
Zobacz załącznik 423793Zobacz załącznik 423794Zobacz załącznik 423799Zobacz załącznik 423798Zobacz załącznik 423797Zobacz załącznik 423795Zobacz załącznik 423800Zobacz załącznik 423796

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry