• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Toż ja cały czas leżę... nawet nie zdążyłam wstać... pisałam ze aż się boję... teraz poszłam się ubrać bo w razie czego trzeba być gotowym...

Wierszyk pod suwaczkami moimi :-)

Jest styczeń, rok 2012 się rozpoczął
Nasza soglam dwie kreski zobaczyła- nie mogła uwierzyć własnym oczom
Teraz kciuki mocno zaciskamy,
niech ta fasolka mooocno trzyma się mamy
Pok tak długo się starała
i od Boga/losu
niespodziankę pod serce dostała
Wszelkie obserwacje, starania trochę olała
Na wieść o ciąży ze szczęścia oszalała

Na nowe fasolki nadal czekamy,
więc do roboty dżentelmeni i damy
biggrin.gif

Dalszy wierszyk dalej napiszę i wszystkie zaciążone radośnie opisze,
ale , ale długo czekać na nowe fasolki nie zamierzam !
więc szybko, szybko.. gotowe ? Na start ! Czas już odmierzam !
biggrin.gif

PIĘKNY!!!! :tak: DZIĘKUJĘ BARDZO BARDZO BARDZO!!!! :happy2::-p:zawstydzona/y::-D
zarumienilam się i wzruszyłam! :) Cudny wierszyk! Jesteś fantastyczna!

Kochane,
witams ie dzis troche pozno ale caly rane przelezalam w lozku, bo mnie w brzuchu cisnelo, a ze to wszystko nowe, to sie troche boje i wole polezec jak cisnie, rozciaga sie, jakby na okres, nie da sie opisac.
Teraz za to wstalam i mnie mdli leciutko. Mam nadzieje, ze tak juz zostanie i nie bedzie mdlilo bardziej. Za to slinotok moglby sie skonczyc. Cycki bola jakos mniej, za to w krzyżu, za przeproszeniem, łypie.
No i zaczelam sie juz bac czy wszystko bedzie ok, ze ta wizyta dopiero 27 stycznia, ze sie wszystko moze zdarzyc, a koniec I trymestru jest o wieki oddalony od teraz i jak to kurka bedzie... troche sie cykam. ale obiecuje, ze bede sie starala panowac nad strachem.

A teraz opieprz! piszcie kurka mniej, bo nie da rady tego wszystkiego czytac! Skonczylam na wieszciach o Iwasku od Ael i odpadlam :)

Fifka - wszystko ok? od rana o Tobie mysle!

sciskam mocno, zycze milego dnia i zajrzę do was pozniej!

Ano trzeba myslec pozytywnie:)

Fasola bede trzymac kciuki:)

Fifka, a tak sie zastanawiam..nie lepiej zadzwonic do lekarza i sie spytac co teraz? Bo moze z wczesniakiem lepiej jechac szybciej do szpitala jak ci ten czop wylecial?

tez tak wlasnie fifeczko myslalam, ze bym chyba na Twoim miejscu zadzwonila do gina i sie spytala czy cos robic, czy nie robic i jak sie w obec tego czopa zachować.

reklama
Pok ciągnięcia, kłucia w brzuchu to normalne. W końcu miałaś mieć czerwonego babsztyla a tu zonk! Niespodzianka.
Organizm się przyzwyczaja do ciąży ale o @ nie do końca zapomniał. Moja gin powiedziała, że przez pierwsze miesiące w okolicach wystąpienia @ mogę odczuwać ból brzucha. W końcu miałabym mieć w te dni @.
I powiedziała, jak nie ma krwawienia i skurczy nie martwić się innymi rzeczami, które z pewnością są objawami ciążowymi. A, że ciąża to odmienny stan to i dla nas jest wszystko nowością.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry