• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Ja się witam i uciekam zaraz spać ;-)
Magdalena śliczny ten Twój Bartuś :-) To w końcu Bartek czy Bartosz.??
Atan super bluza.! :tak:

Uff.. strona internetowa już zrobiona na zaliczenie i jutro tylko po wpis :-)
Dobra uciekam bo o 4.00 pobudka i na 3 godziny basenu ehh..

Dobranoc ;***

uuuu a co Fifka jest w szpitalu? Żeby sobie nie wykrakała tego porodu, bo w ubiegłym tygodniu mówiła, żeby chociaż do końca 36 tygodnia wytrzymał, a to chyba dzisiaj wypada :-) Co ma być to będzie oby poszło sprawnie i prawie bezboleśnie.

Witam się z rana :-)
U mnie zima na maksa, ledwo do pracy dzisiaj dojechałam :-D

Ma_g piękny ten Twój malutki skarb
biggrin.gif

Fifka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ostatnia edycja:
Cześć Dziurka :-) Biedna sobie sama wyżyczyła tego porodu na dzisiaj. Ostatnio po tej akcji w szpitalu mówiła, żeby chociaż wytrzymał do końca 36 tygodnia bo wtedy już nie będzie wcześniakiem. I kochany synuś mamusi posłuchał :-)

Ja się czuję dobrze, jak nie szaleje i sporo odpoczywam (co mi się zdarza może raz w tygodniu ;-)) to się czuję nawet rewelacyjnie :-)
A pan fasola w sensie mój małż, czuje się coraz lepiej, ale narazie bez rewelacji. W czwartek zdjęcie szwów i zobaczymy co tam powiedzą. Dziękuję, ze pytasz

reklama
Ooo to ucałuj męża..tam gdzie lubi:cool:,powiedz,że od Dziury:-D
A Ty super,że dobrze się czujesz,tak ma być...

Fifka jest po obchodzie i pozwolili jej rodzic jeśli utrzymają się skurcze i rozwarcie.Już nikt nic wstrzymywać nie będzie. Mozliwe,że Konradek już dziś będzie z nami:-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry