reklama

Starania po raz pierwszy :)

witaj pyscek teskniłam ;*zaraz bede robic racuchy bo mi ciasto wyroslo ;-) pierwszy raz bede robic ;-)

39 tydzień zaczynamy ;-)
Zobacz załącznik 434748Zobacz załącznik 434749Zobacz załącznik 434747
prosto z brzuszka ~fluidki dla staraczek jak jakas ominelam to przepraszam ;-)

Madziulek20,Pyscek,Karla21,Kwiatuszek,Truskawcia,She123,Ooollcciiaaa,Mijenka,Sun7,Aga_27,Miliaa,Danao~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ostatnia edycja:
reklama
No to moje dziecko na bank się 10 razy w ciągu dnia nie rusza. Czuję je tak ze 4 razy to max.

Netka zrobiłam sobie taką wstępną listę, oprócz ubranek i ją uzupełniam żeby zostały mi tylko apteka i kosmetyki na koniec. Ubrankami zajmę się w przyszłym tygodniu. Może z siostrą kopsniemy na lumpki w miasto bo ma w przerwach między delegacjami nas odwiedzić.

Lamiav super te rajstopki!!

A powiem wam dziewczyny że dla mnie najfajniej małego ubiera się w rajstopki albo pół śpiochy i body. I jemu chyba też tak najwygodniej jest. :tak:

Malutki dzisiaj nie daje nic zrobić... :dry: Przykuta z nim do łóżka jestem...

Śliczny brzuszek Atanku!! :*

Ale powiem wam ze ja za brzuszkiem w ogóle nie tęsknie... i cieszę się że ciąża już jest za mną...

atanku: buzki w brzuzek;-)

fasolka: no ciągu dnia ale jeszcze wieczorem napewno harcuje w brzuszku no i jak spisz w nocy , ja nie spię wiec wiem ze moja mała lubi około 2 w nocy szalec i około 4 tej :tak:

fifka: jak ci cudownie ze juz przytulasz sie do swojego maluszka, i dzieci tak cudownie pachną, juz bym chciała poniuchać :-D

ciekawe jak magdaleny kanapa , czy juz przywieźli jej ?

A Iwasek juz raca do domu ??

fasola: moze prześlesz mi ta swoja liste zobacze co tam masz zapisane,

pysce: oj tesknimy wsystkie, tylko ja to mam dzisiaj senny dzien i jakos tak pobieżnie czytam -przyznaje sie :-p

Żona ja też tęskniłam.... :zawstydzona/y:

Lamiav teraz przez to że karmie swoim mlekiem to oboje z Konradem pachniemy mlekiem XD Mąż się z nas śmieje że oboje niemowlakiem zajeżdżamy :rofl2:

No Magdalena czekamy aż się pochwalisz!!!

reklama
Jestem!!! Chrzciny załatwione na tip top, jeszcze tylko ciasto zamówić i wsio! Rogówka stoi :-) w sklepie wydawała się mniejsza :-p
a młody w końcu śpi! Cały dzień kombinował, spał tylko godzinę od rana!!! :szok: i cały czas przy cycku, już myślałam, że mam pusto i nie dojadł więc zrobiłam mu butlę ale nie wypił nawet 10 ml a ile krzyku przy tym było! Włączyłam mu odgłos suszarki z tej strony co Magda wysłała, żółw świecił po suficie a on dalej oczy jak 5 złotówki, spać nie będzie i koniec... już do głowy dostawałam więc znów przystawiłam go do cyca, słyszałam, że połyka więc coś tam mu leciało i po 5 min zasnął!!!

A teraz obiecane zdjęcie rogóweczki :-)
Zobacz załącznik 434756

A młodego macie gratis :-D

Zobacz załącznik 434757

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry