Atan
♥ mamusia Amelki ♥
witaj pyscek teskniłam ;*zaraz bede robic racuchy bo mi ciasto wyroslo ;-) pierwszy raz bede robic ;-)
39 tydzień zaczynamy ;-)
Zobacz załącznik 434748Zobacz załącznik 434749Zobacz załącznik 434747
prosto z brzuszka ~fluidki dla staraczek jak jakas ominelam to przepraszam ;-)
Madziulek20,Pyscek,Karla21,Kwiatuszek,Truskawcia,She123,Ooollcciiaaa,Mijenka,Sun7,Aga_27,Miliaa,Danao~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
39 tydzień zaczynamy ;-)
Zobacz załącznik 434748Zobacz załącznik 434749Zobacz załącznik 434747
prosto z brzuszka ~fluidki dla staraczek jak jakas ominelam to przepraszam ;-)
Madziulek20,Pyscek,Karla21,Kwiatuszek,Truskawcia,She123,Ooollcciiaaa,Mijenka,Sun7,Aga_27,Miliaa,Danao~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ostatnia edycja:

Przykuta z nim do łóżka jestem...

i cały czas przy cycku, już myślałam, że mam pusto i nie dojadł więc zrobiłam mu butlę ale nie wypił nawet 10 ml a ile krzyku przy tym było! Włączyłam mu odgłos suszarki z tej strony co Magda wysłała, żółw świecił po suficie a on dalej oczy jak 5 złotówki, spać nie będzie i koniec... już do głowy dostawałam więc znów przystawiłam go do cyca, słyszałam, że połyka więc coś tam mu leciało i po 5 min zasnął!!!