reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ael..to przeciez ty jestes matka i wiesz najlepiej co dla twojego Wiktorka jest najlepsze...poza tym moim zdaniem masz ogromna wiedze na temat maciezynstwa i wychowania dzieci, wiec niech nie probuja ci narzucac swojego zdania, bo na pewno nie wiedza nawet w 2 % to co ty wiesz...a jak nie to ja tu kopala w dupala zasadze i koniec..zamiast pitoic mogliby wlezc w samochod i cie odwiedzic...

Fasola...mi sie podobaja te pierwsze bardziej. na pewno dobrze bys sie w nich prezentowala:tak:

ja wlasnie zmylam maseczke z ryja, bo niestety jak zwykle troche mnie wysypalo i niedlugo to moje pryszcze beda wieksze od mojej glowy:confused2:

Ostatnia edycja:
reklama
mi też się wlecze, pewnie dlatego, że w piątek wizyta u dżinksa i ta chłolirna niepewność :-(

mąż ma ze mnie ubaw, bo jeszcze nie zaczęliśmy budowy,a ja oglądam projekt i planuje jak meble ustawie hyhhy

Ostatnia edycja:
zafasolkuje no nie a ty znowu sie zaczynasz stresowac.. ah biedaactwo :* bedzie dobrze ja jutro na ktg ide.. ale watpie by to cos dalo jedynie to ze uslysze serduszko i sie zmacham chodzeniem,, ide na 12;10 jak wroce to sie odezwe ;-)

Hejo:)
Nie mam czasu na to by Was nadrobić:) Zaglądam i patrze tylko czy Atanek nadal w dwupaku ;)

A To nasze dzisiejsze dzieło:)
DSC00425.jpgDSC00419.jpgDSC00386.jpg

Lamia...kochana bidulko, 3maj sie dzielnie! na pewno wszystko bedzie dobrze, a ty teraz lez i odpoczywaj...

a czemu akurat 29.02? ja tez sie jakos nie moge doczekac na slub...ja zareczona juz przez rok a tu nadal nic...eh...ale suknie juz wybrana mam od wiekow:-D

babo, czy ja mam ci wtluc w dupsko? no przeciez rece mi z cyckami opadaja!:eek: ile ja ci mam tlumaczyc, ze prolaktyne sie obnizy, bedziesz miala znow owu i wszystko bedzie ok...nie martwic mi sie tu, bo trzeba mocno wierzyc!
Ael cos o tym mowila wczesniej, ze im mocniej bedziemy wierzyc tym wieksze prowdopodobienstwo, ze twoje marzenie sie spelni! ja wierze i czekam cierpliwie!:-)
Grzanka...olej tesciowa i wybierz sobie suknie jaka ci sie marzy...obe te ktore wybralas sa piekne!:-)
Fasola...cini minis sie zachcialo a teraz ci zle...hehehe...sama taki łakomczuch jestem, wiec ci sie nie dziwie...;-)

ej, skladac mi tu zyczenia dla mnie i mojego M, bo dzis mija nasza rocznica zareczyn:-D:tak:

bo podobno w roku PRZESTĘPCZYM :-D kobieta może się oświadczyć facetowi hahahahah

a Tobie życzę,żebyś jak najszbybciej doczekała się ślubu ;-)) a swojemu powiedz,że fasola przyjść nie chce, bo woli rodziców już poślubionych :-)

Co do zaręczyn to Mój Robert oświadczył mi sie po 3 miesiącach a po 2 tygodniach mieliśmy date ślubu i teraz przygotowania na 16.06 :):-):-):-)
uduszę.. my już dwa lata w maju będzie a 6 minęło jak się znamy w walentynki
grzanka: a no to super, my ponad 2 lata chodzilismy w stanie zareczenia:-)a brałam slub 18.06:tak:.
fajne były przygotowania, wybieranie, planowanie oh az miło sobie przypomnieć

Grzanka...no to szybko zadzialaliscie...u nas to bardziej zamotanie wyglada...moj M nie chce sie ze mna ozenic dopoki nie zajde w ciaze....ale o tym juz wspominalam kiedys dziewczynom i nie chce do tego wracac...no ale ogolnie to jeszcze poczekam ze slubem...

nie wiem czemu mam tak wzdety brzuch, ze czuje, ze zaraz mnie rozerwie...wcale nic takiego dzis nie zjadlam:-(
zaraz poczestuje was babeczkami, bo wlasnie sie piekna w piekarniku:-)
kopnij go i powiedz to co wyżej pisałam
Olać wszystkich :D :cool2:
Dziewczyny myślcie hasłem
CAŁY CZAS DO PRZODU :-D
ja sie tak zastanawiam jak będzie wyglądało moje mieszkanie z teściową ogólnie kochana kobieta tylko wiecie, otwarty umysł może mnie ratować w razie frustracji :D

yyyy ja bym nie chciała, nie wytrzymałabym nerwowo :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry