reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Starania po raz pierwszy :)

bardzo ale to bardzo dziękujemy :*:*

co tu się działo jak mnie nie było ??:> bo mam troszkę zaległości :p

a no i noc "poślubną" mieliśmy dwa dni po !! :p normalnie SKANDAL :p

Ostatnia edycja:
reklama
oolcia śliczna panna młoda z ciebie ;-) a fajne polaczenie z różem ;-) GRATULUJE JESZCZE RAZ :-) wszystkiego dobrego na noewj drodze zycia ;-)

a co sie dzialo zbytnio nic ja w poniedzialek mialam ktg jutro ide znowu a w poniedzialek znowu i daja mi skierowanie na wywolanie porodu do szpitala.. bo jakos Amelce sie nie spieszy by wyjsc ;-)
bylo kilka zdjec dzieciaczkow naszych kochanych
necia ma potwierdzona dziewczynke ;-)
dagne i sil mialy chrzciny swoich dzieciaczkow
a wczoraj dalam zdjecie brzucha ;-)

Olcia...ty ksiezniczko! pieknie wygladalas...widze ze odpinana sukienka zdala egzamin:tak: super zdjecia...czekamy miesiac na te zrobione przez fotografa, bo pewnie beda jeszcze piekniejsze:-)
czyli ze wszystkiego jestes mega zadowolona? do ktorej trwalo wesele? mieliscie poprawiny?

Atanku i Milia dziękuję :*

poprawiny mieliśmy w domu, a w zasadzie to poprawiny i poprawiny poprawin :D

no suknia jak najbardziej zdała egzamin ! pomijam już to że wszyscy goście zrobili wielkie WOW ale było to mega wygodne rozwiązanie - w kościele z trenem, do oczepin do ziemi, po oczepinach krótka :D ,

będę musiała jutro się cofnąć do tych wszystkich zdjęć :D a teraz ide spać bo jutro do robotki :p 3majcie się dziewczynki i do jutra :*:*

dobranoc oolcia ;-)milej pracy :*

dobranoc kochane milej nocy bede jutro po ktg ide dopiero na 12;10 wiec zanim wroce troszke to potrwa wiec sie nie stresowac gdzie znikłam ;-)

Ostatnia edycja:
Dzień dobryyy :)

Zacznę od tego Olcia :szok: wyglądałaś cudownie, życzę wam samych dni usłanych różami i wielu wielu wspólnych szczęśliwych lat :*

Iwasek zaśliniłam monitor na widok tego kawalera twojego :)

Sil ja wiem co z Dziurką :) żyje żyje tylko zaniedbuje żonę swoją nieco ;)

My wczoraj na tej szkole rodzenia byliśmy dowiedziałam się co nieco :) było o połogu i karmieniu, dostaliśmy prezenty :-)
już nie zaglądałam do was bo okazało się że mąż który miał 1 zmianę wczoraj do 14 potem na 22 na noc szedł więc po powrocie trzeba go było wyprawić do pracy,a potem to już padłam najzwyczajniej.

reklama
Do góry