grzanka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i nie matw się, w 3 miesiącu to będziesz wyglądała jak byś miała większe wzdęcie ;-) a jak jesteś szczupła to nawet i mniejsze :-)
Ja mam 176 i 60 kg tak że powinno być ok w razie W

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
grzanka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i nie matw się, w 3 miesiącu to będziesz wyglądała jak byś miała większe wzdęcie ;-) a jak jesteś szczupła to nawet i mniejsze :-)

Wyjrzałam przez okno i łeeeee leje :/
jak mi się nic nie chce to masakra jakaś, mężu śpi to w kuchni nie sprzątam żeby się nie tłuc nie budzić bo przez ścianę z pokojem jest, jedyne co to chyba się wezmę i zrobię zaraz pulpety. z pisaniem chwilę mam przerwy do poniedziałku jakoś. łobuzica moja się wierci strasznie
a wogóle to mi się chce jak królikowi noooootrzymajcie mnie tutaj bo gotowa jestem iść i męża wykorzystać jak śpi
![]()

Mąż by sie ucieszył z pewnością
Przedstawiam Wam mojego maluszka, co się naśmiałam, żeby wytłumaczyć mężowi co tam widać a nie tylko ciemna plamę he hePowiedziałaś mężowi o Twoich obawach względem mieszkania w niewykończonym domu?Anna to na jakiej podstawie wiesz termin @?
Grzanka, my zaręczyliśmy się 1 kwietnia, 17 postanowiliśmy brać ślub tego samego roku i data padła na 14 sierpnia, da się, spokojnie.
A ja mam problem. Taki generalny. Bo coraz trudniej nam się żyje z rodzicami moimi, różnica poglądów, a jednocześnie mnie łatwiej z mamą, ale często ta różnica powoduje, że ona się obraża, a ja stoję między męzem a nią i chcę, by każdy był zadowolony, a wiadomo, że tak się nie da. I wczoraj o kolejnej różnicy mąż stwierdził, że chce się w tym roku wprowadzać do domu, a mamy fundamenty. O budowie bez kredytu już zapomnieliśmy, i tak się dużo udało, ale ten rok powoduje spory kredyt i wprowadzanie się do mocno niewykończonego domu. I chciałabym i boję się, jak to z raczkującym czy ledwo chodzącym malcem i w ogóle... ech
Grzanka nie wiem czy zauważyłaś ale masz same "3" w suwaczku...![]()
Mig piękny pływak lub pływaczka![]()
witajcie
już po wizycie, bardzo późno wyszliśmy bo było ponad godzinne opóźnienie. Z maluszkiem wszystko w porządku, ma 2 cm długości, byl bardzo ruchliwy i ciężko było mu zrobić zdjęcie, machał łapkami i nóżkami a potem wyglądało jakby ssał kciuka i tak lekarz zrobił zdj. Popłakałam się bo lekarz powiedział, ooo maluszek macha do mamy. Wyniki mam dobre, nie chorowałam na Toxoplasmoze więc muszę unikać rożnych surowych produktów, ale za to mam dużo przeciwciał różyczki. A i jestem pierwszy dzień na L4Przedstawiam Wam mojego maluszka, co się naśmiałam, żeby wytłumaczyć mężowi co tam widać a nie tylko ciemna plamę he he