reklama

Starania po raz pierwszy :)

miiliaa ja bym bardzo chciała córeczkę, bo od kilku lat w naszej rodzinie rodzą się chłopcy, ale wszyscy mówią mi, że będzie synuś. No i przyznaję, ze jak mówię o dzieciątku to mówię o nim "on" zobaczymy co nam los dał:tak:

reklama
Lamia lepiej kupić, bo to na pewno się przyda. W zestawie jest łyżeczka, jak dziecku będzie się podawać łyżeczką leki, to potem przy podawaniu pokarmów stałych nie będzie trudności z karmieniem.

Macie zdjęcia butów
attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

miq...oczywiscie, wazne, zeby bylo zdrowe...:-) no ale to zdjecie jest super, ciagle na nie patrze i rozkminiam gdzie glowka, raczki, nozki, serduszko nawet widac...fajnie <marzy> tez bym chciala takie zobaczyc:tak:
Ael...mnie sie te szare kozaczki podobaja...:tak:

mig byłam teraz w Klinice Leczenia Niepłodności z tymi wynikami nasienia męża, bo chodziło o to, że jeśli wyniki są złe to miała zapaść decyzja o leczeniu lub inseminacji... Ale tam nam powiedzieli, że jest dobrze i w marcu mój mąż ma powtórzyć badania i jeśli będą na takim samym poziomie jak tamte to jest ok i nie ma przeciwwskazań do naturalnego zapłodnienia...
Ja w marcu też idę do mojej Pani ginekolog i zapytam co dalej...

miq...oczywiscie, wazne, zeby bylo zdrowe...:-) no ale to zdjecie jest super, ciagle na nie patrze i rozkminiam gdzie glowka, raczki, nozki, serduszko nawet widac...fajnie <marzy> tez bym chciala takie zobaczyc:tak:
zobaczysz, zobaczysz ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Sun maleństwo czeka na swój dzień i wtedy Was zaskoczy, jak nie będziecie się nawet spodziewali

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry