reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Ael..no ja raczej mam 40, chociaz i 39 sie zdarza...tylko, ze dla mnie problemem bylby obcas, bo jest dosyc wysoki a ja wiesz....koslawiec jestem:zawstydzona/y::-D
Pyscek...jak aniolek wygladasz w tym blondzie...super!!
miq...a czy my cie gdzies widzialysmy kedys? ty nie masz chyba FB?

Fasolka ale mnie rozwaliłaś tym aż ekran poplułam, masz szczęście że jeszcze zupki nie zaczęłam jeść
Miq proszę Cię wcale nie jesteś pasztet ... :(

Ael..no ja raczej mam 40, chociaz i 39 sie zdarza...tylko, ze dla mnie problemem bylby obcas, bo jest dosyc wysoki a ja wiesz....koslawiec jestem:zawstydzona/y::-D

Kochana wierz mi, te buty są bardzo stabilne. Ja mam ten sam problem cienkie obcasy odpadają. A te są grube i naprawdę stabilne. Takich par mam chyba ze 4 identyczny obcas, chodzi mi się naprawdę fajnie i są wysokie. A ja i wysoki obcas pasujemy do siebie jak świnia do siodła, ale dajemy radę :-)

reklama
Do góry