reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Kobietki lecę zjeść zupkę i oblukać film bo głodna jak wilk jestem a potem zajrzę do Was z powrotem :) Dziękuję za miłe słowa :* ciekawa jestem jaka będzie reakcja męża jak wróci do domu :laugh2: bp p niczym nie wiedział :-p

reklama
Kobietki lecę zjeść zupkę i oblukać film bo głodna jak wilk jestem a potem zajrzę do Was z powrotem :) Dziękuję za miłe słowa :* ciekawa jestem jaka będzie reakcja męża jak wróci do domu :laugh2: bp p niczym nie wiedział :-p

No małż, to ja myślę, doszczętnie Cię wykorzysta :-D

Jakbym była facetem sama bym się zabrała za Ciebie :-D..... oj grozo zawiało XD

Ael...mnie to raczej przerasta...mimo, ze pewnie sa stabilne na obcasach czuje sie troche jak szczudeł, bo ja w ogole wysoka jestem...174cm. jezeli juz zakladam obcasy to tylko na wielkie wyjscia:-D ale wiem, ze obcasy lubi Fasola, moze jej sie spodobaja ktores:tak:

chyba mnie nie widziałyście, yyy bo ja wiewióreczka jestem:zawstydzona/y: wkleję Wam zdj z mojego ślubu (męża ukryłam bo nie wiem czy chce być publiczny) teraz mam krótkie włosy, bobka za ucho i nie mam ani jednego zdj w tej fryzurze

Załączniki

• dfgdf.jpg
    dfgdf.jpg
    21 KB · Wyświetleń: 38
fasola wprost ubóstwia obcasy, ale takie butki jak te bordowe to już ma czarne, a z kozaczków nie potrzebuje bo tyż ma. Trzeba innego klienta szukać :-)

oszszsz ci powiem miq, że zajebisty z ciebie pasztet ;-) a jaki piękny rudy

ael: ja to lubie super długie obcasy :-) i juz nie moge sie doczekać jak kupie sobie szpile ekstra cienki i wysoki, oczywiscie jak wrócę do formy,

miq:
sexiz ciebie rudzielec,i nie chrzań głupot ;-) ja juz nie raz wspominałam ze bym chętnie chciał mieć takie włosy, farbowałm dużo razy i nigdy mi taki fajny kolor nie wyszedł,ale sie nie poddaję :-)

witam się już jako mężatka :)
miałam wejść wczoraj ale padłam na twarz po pracy :)
Zacznę od tego że ślub i wesele to było coś czego życzę każdej kobiecie!! TO BYŁ NAJWSPANIALSZY DZIEŃ W MOIM ŻYCIU :) Do kościoła przyszło dużo dużo osób, z gości weselnych nie odliczyła się jedna osoba także byliśmy pozytywnie zaskoczeni. Pomimo kilku wpadek np. godzinnego opóźnienia przez moich teściów bo zgubili się z kościoła na sale :D haha , nic ani nikt nie wyprowadził mnie z równowagi. Sale wybraliśmy mega zajebistą - już teraz wiemy ze na chrzciny wybierzemy tą samą. obsługa dbała o każdy szczegół , wszyscy goście czuli się jakby byli "jedynymi" gośćmi.manager był przez całą imprezę i wszystko kontrolował. Orkiestra no cóż jedyne czego mogę im życzyć to więcej niż stu lat żeby mogli zagrać na milionach wesel :)
Dołączam kilka fotek robionych przez rodzinę, od fotografa będziemy mieli za miesiąc a nie chce Was tyle trzymać !:p Zobacz załącznik 440135Zobacz załącznik 440136Zobacz załącznik 440137Zobacz załącznik 440138Zobacz załącznik 440139Zobacz załącznik 440140Zobacz załącznik 440141Zobacz załącznik 440142

Ślicznie wyglądałaś:)Super że jesteście zadowoleni . Pozostaje życzyć WSZYSTKIEGO DOBREGO NA WSPÓLNEJ NOWEJ DRODZE :-)Zobacz załącznik 440326

to naturalnie ma taki kolor, nigdy nie farbowałam, mimo, ze ludzie różnie reagują widząc takich jak ja, nigdy tego nie zrobię, kochane jestescie

reklama
Do góry