Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
łomatkoNo małż, to ja myślę, doszczętnie Cię wykorzysta
Jakbym była facetem sama bym się zabrała za Ciebie..... oj grozo zawiało XD
kobieto już się bojęMiq babo czy Ty chcesz kopora w dupę ??? !!! Piękna jesteś ja tam żadnego pasztetu nie widzę, chyba że u fasolki w lodówce ..chyba mnie nie widziałyście, yyy bo ja wiewióreczka jestemwkleję Wam zdj z mojego ślubu (męża ukryłam bo nie wiem czy chce być publiczny) teraz mam krótkie włosy, bobka za ucho i nie mam ani jednego zdj w tej fryzurze
Ael smarujesz czyms małego po kąpieli, ewentualnie stosujesz ten oilatum? Zastanawiam się jakie muszę kupić kosmetyki na dzień dobry. te pudry nie pudry, wazeliny oliwki
Iwasku dziękuję, no nowa czupryna mi poprawiła lekko humor![]()
jak to jest naturalny rudy, to wyobraź sobie teraz zazdrość w moich oczach moje mają kolor mysi
kurcze przymierzyłam moje osłonki na sutki i stwierdzam, ze one są za duże i musze kupić chyba mniejsze :/
chyba mnie nie widziałyście, yyy bo ja wiewióreczka jestemwkleję Wam zdj z mojego ślubu (męża ukryłam bo nie wiem czy chce być publiczny) teraz mam krótkie włosy, bobka za ucho i nie mam ani jednego zdj w tej fryzurze
łomatkokobieto już się boję
\