reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Miq rozchuśtać Ci nogę ? :-D
buahahhahhaahhah uamrałam aahahhahah co za tekst
a propo sutów myślisz, że urosną i wypełnią tę wolną przestrzeń? ;-) zdjęcia pokazywała nie bedęhyhyhhhy
najpierw musze michalowi powiedziec ale jem wlasnie bulke ;-)
pospiesz się z tą bułką bo my się tu denerwujemy ;-)

Na moim projekcie
http://www.dobredomy.pl/projekt/gwiazdkaII
pomieszczenie 1/6 i 1/7 to będzie jedno i będzie to łazienka od strony klatki pomniejszona bo tam bedzie przejście do garażu
nie będzie tej wypustki z oknami w jadalni, tylko cały dom zostanie poszerzony o tę szerokość.Na górze zostanie przerobiona łazienka, tak, zeby obok klatki było dojście do pomieszczenia nad garażem, a tam będzie normalne okno zamiast dachowych i moja osobista siłownia. Na pralnie i kotłownie będzie przerobiony garaż od strony podwórka

Ostatnia edycja:
melduje ze ide sie wykapac a potem bede reszte pakowac i zmywac sie do szpitala ;-) buziaczki :*
mam nadzieje ze uda sie dzis zobaczyc Amelke ;-) a nie ze bede tam lezec i lezec...

buahahhahhaahhah uamrałam aahahhahah co za tekst
a propo sutów myślisz, że urosną i wypełnią tę wolną przestrzeń? ;-) zdjęcia pokazywała nie bedęhyhyhhhy

Cóż przebywanie z moim Pawłem wyostrzyło mój humor XD
A co do sutków - POKAAA ZDJĘCIEEE! :P
Wypełnią, piersi są dużo pełniejsze, przez mleko, dziecko ciągnie całą otoczkę nie samego sutka, więc zasysając Twojego sutka w osłonkę, ta wypełni jej powierzchnię.

no patrzcie ją jaka pyskata he he aż mnie zatkało:-D

A sooo, towarzystwo trzeba czasem ustawić :-D

Fasola trzasnę Cię za to ryczenie! Uspokój się matka, trzymaj poziom jakiś :-)

Baby wy na Atanka nie krzyczcie! A nie pamiętacie co ja robiłam, jak mi wody odeszły? Miałam mokre włosy i sobie fruz układałam i nie wyszłabym z domu gdybym nie wyprostowała włosów do końca XD
Więc ja Atanka rozumiem, niech je bułkę w spokoju :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry