reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Magdalena dostał colinox po 5kropli x1 to bez recepty a na recepte dostał Debridat 3 razy po 1ml. Mówię ci... inny dzieciak :szok: spokojny, zrelaksowany... super sprawa!

Ewika współczuję i tobie i malutkiej... biedna wy jesteście... :-(

Ostatnia edycja:
po pierwsze BARDZO DZIĘKUJĘ ZA ŻYCZONKA :*
po drugie myślałam że nie skończę czytać tyle dzisiaj pisałyście :p

Olcia pięknie wyglądałaś! a suknie miałaś wystrzałową!! I taaaak to najwspanialszy dzień w żuciu każdej kobiety! - No jeszcze narodziny dziecka sa oszałamiające! :-p Normalnie naszło mnie żeby dzisiaj obejrzeć nasz film z wesela! :-D

Haha co do nocy poślubnej to jak my wróciliśmy koło 5 nad ranem to ja zasypiałam pijać herbatę (dosłownie mało nosem w stół nie zaryłam!) więc noc poślubna tez byla z opóźnieniem... :rofl2:

Sil She szykuję się do ślubu i zawiesiła starania - jak Olcia dlatego na razie tu nie zagląda. Dziureczka ma sporo spraw na głowie, dlatego nie ma na nic czasu biedna... A co z Mijenką nie wiem...

Kochana ja tu ostatnio rzadko bywałam bo sprawy ślubno-weselne mnie pochłonęły :P a o dzidziusia wróciliśmy dwa miesiące przed ślubem :P póki co jeden okres był a teraz hm... czekomy czy będzie czy nie :P

Moje Kochane
Nowa suknia ślubna DEMETRIOS 1388 white 8 (2151754998) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

taka piękna suknia!!!!!!! ale za mała na nie dzwoniłam czy by mieli rozmiar 38 alr cisza na radarze pojade po przymierzać ....

witam jeszcze michal nie wie ale dostalam skierowanie do szpitala a niechcialam miec paniki kolo siebie ;-) niestety nie badal mnie lekarz ale nie podobalo mu sie bicie serca dziecka mowil cos o trachokardi czy cos i niepodobalo mu sie moje cisnienie bo mialam 150/100 a i jeden skurcz sie zlapal na ktg ;-) wiec dzis jak zjem sniadanko do konca powiem michalowi i pojedziemy do szpitala ;-) wiec bede dawac znac jak mnie na odzial przyjma i co oni powiedza itd ;-)

kochana trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&& życzę Ci żebyś dzisiaj urodziła i przytuliła Amelke :)

Atanku POWODZENIA!!!! Obyś długo nie leżała w szpitalu i zobaczyła swoją Amelkę!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&

Oj kochana chyba będą kontrolować serduszko małej i czekać aż sama urodzisz...

Magdalena o matko... współczuję... :szok: Dobrze ze choć u Bartusia to nie choroba... ja też zamierzam szczepić tą płatną, żeby uniknąć - albo zminimalizować - reakcję organizmu małego. Życzę szybkiego powrotu do zdrowia kochana :*

Lamiav Fasolka ja kupiłam na nakładki na brodawki i zupełnie nie są mi potrzebne... Mały ładnie łapie, nic mi nie pęka i nie boli...

Milia o matko... typowy facet... :no: Nie denerwuj się kochana... faceci już tacy są że do nich trzeba mówić innym językiem...

A u mnie dzisiaj była mama! Jak fajnie było sobie z nią posiedzieć! Konradek grzeczny przesiedział cały dzień u babci :-D Widać ogromną różnicę po lekach które dostał! :tak: Puszcza bączki aż miło, widać ze jest w lepszym nastroju i nic go nie boli! A moje serce raduję się jeszcze bardziej! Mój kochany chłopczyk! :tak:

Teraz sobie grzecznie leży obok mamusi i śpi:

Zobacz załącznik 440460

Boże jak ja go kocham!!!!

Śliczny !!!!!!!!!!!:*

A ja właśnie sobie czytam o wkładkach domacicznych, bo tak się zastanawiam nad założeniem czegoś takiego.... ale z drugiej strony chciałabym drugie dziecko a czytałam, że u kobiet które stosowały wkładki domaciczne jest większe prawdopodobieństwo poronień i ciąż pozamacicznych albo nieprawidłowy przebieg ciąży :-( i w sumie sama nie wiem co robić

Pyscek napiszesz na skarbku bo w telefpnie nie mogę dodawać komentarzy... napisz że nie rodze i że jestem na patologi na obserwacji i ze wszystko pozamykane...

Wedle na ktg nic o trahokardi nie. mowia.. wiec c
hyba nie ma tylko zapis musialbyc zly bo dziewczyna tez byla na ktg w 36 tyg przedemna i lezy _e mna napokoju o tak samo powiedział jej... więc myślę że coś z sprzetem nie tak

Olcia dziękuję :* No ale pamiętałam ze zawieszaliście wcześniej starania dlatego tak napisałam. She ma ślub za dwa lata więc w ogóle teraz o dzidziusiu zapominają.

Magdalena ja chce spiralkę założyć po drugim dziecku. A teraz niech się dzieję co chce :-D

Atanku
możliwe... u mnie raz na izbie przyjęć też wyszło ze mały ma jakieś zaniki tętna a okazało się ze to sprzęt nawalał.

reklama
Fifka racja zawieszaliśmy "broń" :D bo jakbym zaszła 4-5 miesiecy temu mogloby nie byc wesoło :D (jesli chodzi o sukienke) :D łee jak dwa lata to jeszcze bym się straała przez jakies 2-3 miesiące zeby urodzić przed:D

ATANKU TYLKO SIĘ NIE STRESUJ BO MALEŃKA TEŻ TO CZUJE :*:*
swoją drogą to dziwne że miałaś aż tyle terminów.. o ile się nie mylę to Tobie mowili ze mozesz rodzić wcześniej ??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry