reklama

Starania po raz pierwszy :)

Sleepy, to niech Cię poświerzbią i napisz :)

Mąż się dowiedział, że go przenoszą, znaczy firmę całą w inne miejsce. I przydałoby się mieszkać już w naszym domu, bo stamtąd bliżej. Zaoszczędzimy też na moich dojazdach do pracy, bo to ta sama miejscowość. Więc to by pokryło odsetki kredytu Ale nie mamy z kim Domi zostawić, bo tu była umowa, że mama zostanie, a ja wracam do pracy, a tam... Ech...

reklama
bellka: gratulacje maluszka, niech zdrowo rośnie :-)

dziewczyny a ma któraś wózek firmy Taka model Captiva ???
bo my taki mamy zamiar kupić ale jestem ciekawa opinii

sil: o widzisz jak ci sie dobrze składa z jednej strony to z 2giej coś nie pasuje.moze uda wam sie jakieś rozwiazanie znaleźć?!

A my jeszcze sie nie zastanwialiśmy co zrobimy z corcią jak wrócę do pracy,ale mam jeszcze czas :-)

neciuszka je nie wiem skąd te ceny wzięli, też się zastanawiam czy kupić jakiś droższy markowy czy tańszy
Bellcia to super, że jest lepiej:tak: jaki duży jest maluszek?

lamia eska nie słyszałam bo mam dzwonki wyłączone, mężu śpi sobie to niech go telefony nie budzą.

jacy niektórzy są nieodpowiedzialni już nie wiem jacy to szkoda gadać, odzywa się do mnie znajomy co ma firmę robiłam mu papiery, ostatni raz we wrześniu, od tamtej pory nic ma niezrobione tak sobie bimbał, odzywa się tydzień temu że przeprasza czy mu zrobie i takie tam, ja mu piszę że mogę zrobić a nie mnie ma przepraszać bo to on będzie miał problemy z urzędami nie ja. wczoraj rozmowa że jak coś dziś przywiezie papiery rano i odbierze po południu zrobione, i co? oczywiście cisza.ja nie wiem jak on pracuje ale jak tam dba o własne interesy to ja bym mu nie pozwoliła zajmować się moimi finansami jak kredyt czy coś.

miq nam się udało odkupić ten typ co chciałam, a wolę więcej zainwestować potem w porządną spacerówę

bellka śliczności :) widzisz już jest lepiej tylko ty za bardzo nie lataj po tym domu a odpoczywaj

Ostatnia edycja:
Bellka, ja nie mogę oglądać Waszych zdjęć bo mi się chce drugiego już :) Piękna ślicznota, dziewczynka będzie :) tak wróżę

Ano mamy problem z Małą, bo moja wypłata się przyda, a do żłobka jej nie oddam, opiekunka, no cóż, zarobię na nią i trochę zostanie, ale nie chcę tak... Ech.. lipa.. musimy dziś pomyśleć co i jak

mig nie wiem, bo gin nie powiedział a ja zapomniałam zapytać, powiedział tylko że prawidłowa wielkość
No ja też się zastanawiam nad wózkiem, niby stać nas na jakiś droższy, ale jak zaczynam czytać jakieś opinie to wychodzi na to ze niektóre dużo tańsze są też o wiele lepsze. A upatrzyłaś coś już?
Neciuszka odpoczywam, mąż to kontroluje i każe leżeć cały czas i nic nie robić :-D

Sil haha mi też się tak wydaje narazie, zobaczymy :tak: chociaż mąż chciał by chłopaka. a Mi to obojętne, ważne żeby zdrowe było

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry