Czad!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Fasoleczko, jesteś bardzo dzielna i to się udziela
Ja miałam biały śluz. A mnie parte nie bolały i jak dziecko wychodzi też nie bolało. Boli, jak jest rozwarcie na 9 cm, chce się przeć, a nie pozwalają. Wtedy szarpie bardzo.
Z listy dla karmiących jem sporo z czerwonych i nic małej nie jest, ale do złego nie namawiam... Każdy niech sobie dla siebie dostosuje i dla dziecka przede wszystkim.
kobiety a używacie przewijaka np takiego?;
PRZEWIJAK USZTYWNIANY nadstawka na łóżeczko komodę (2158815068) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
jest przydatny czy raczej przewijacie jakoś na łózku na ceratce ??

Dziewczyny właśnie dostałam wiadomość od Fasolki
Malutka waży 1400 gram jest pod respiratorem. Teraz przed nimi najcięższe i decydujące 4 doby są w Łódzkim Centrum Matki Polki więc w chyba najlepszym możliwym miejscu. Fasolka jak to po cięciu obolała nieco. Są rodzice mąż wszyscy starają się myśleć tylko o dobrym. Jutro powinna znów się odezwać, ogólnie musi się wyciszyć spróbować odpocząć zebrać siły na najbliższe dni.

co wchodzę na forum to się pytam czy mógłby mi ktoś łaskawie napisać co z Fasolką się dzieję bo nic nie wiem i nikt mi nie łaska odpowiedzieć!!! A teraz w końcu przez przypadek czytam takie rzeczy!!! 

Ty pytałaś o fasolkę w momencie kiedy nic nie było wiadomo i nikt o jej tak przyszłym porodzie nic nie wiedział...ale slodziachne!!!