• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ale tych filtrów z aspiratora nie zużywa się za jednym razem! Można używać a używać. Filtr chroni nas przed glutkami i zarazkami, jeden wystarcza na długo jeśli nie ma po drodze uporczywego kataru. A kupno filtrów osobno to malutki koszt.

reklama
dokładnie ja mam jednej i ten sam od kiedy kupilam cyzli z około półtorej miesiaca :)

A ja mam problem widzicie oddalam psa nie zmuszona zostalam przez tesciowa a nowi wlasciciele chca ps aodda (trafil do bogatych kudiz to wiem napenwo i dobrych no ale bingo ugryzł ale wiem ze nie z agresji tylko dla zabawy bo mnie tez podgryzął) i teraz mam dylemat wizelma bym go ale nie ma sensu jak tu bede mieszkac zastanawiam sie jak to zrobic by na dom sie ywprowadzic do mojego wiecie jego zona zrobila sie mila sad ja utemperowal tym ze jets obupolna wina i ma isc do roboty bo ona myslala ze nie bedzie rpacowac a nam bedzie na nosie grac podwyzszaniem alimentów na siebiee. nie wiem jak to rozegrac czy twardo powiedziech chce sie wyprowadzic czy ulec nie mam pojecia. wiecie w tym domu nie ma prawie nic my z stad beirzemy zmywarke i pralke szafke pod telewizor telewizor i luzeckzo mAlej i to tyle rzeczy co mamy z mebli ja bym mogla spac na podłodze byle nie u tesciowej bo mam dosc

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Aniu (Mineralna) jeśli macie środki dodatkowe na utrzymanie psa, bierzcie z powrotem. Dziecku lepiej się rozwijać ze zwierzęciem.
Tylko, że musicie widzę meble dokupić.
Musicie porozmawiać razem z partnerem o tym, wymienić za i przeciw.

Za godzinkę dziewczynki zaczynam weekend ;-)

Jakoś strasznie mnie wymęczył ten tydzień... i wiem o tym, że jutro nie muszę wstawać o 6... tylko np. o 8... i to jest boskie :-)

Wymyśliłam sobie dzisiaj na obiad udka duszone w sosie cebulowo - pieczarkowym... z ryżem.... i już nie mogę się doczekać... :-p

my mielismy kompelt meblic 3-2-1 ale sprzedalismy bo u tesciowje mieszkalismy ale nie wiedzielismy ze ona sie do nas wprowadzi córka jaj wyrzucila bo miala jej dosc teraz juz wiem dlaczego .

Mam dośc teściowej gra mi na nerwach wiec wiesz a pozatym jak mam psa zmienic bo bingo gryzie skacz ei wogóle sie nie słucha bo ona go bila paskie bo pies nie moze do kupnie wejsc ani sie przy drzwiach polozyc i pies stal sie nie do zniescienia ale jak ona gdzies jedzie do rodizny pies jest calkiem inny i dlatego by psa zmienic musimy sie wyprowadzic. pieniadze mamy bo sprzedalismy psa z innego poowdu z powodu tesciowje

A bajki.. Ja mam pościągane po francusku bajki. Chce mu puszczać do snu i zobaczymy czy coś z tego będzie(co ze mnei za matka, eksperymentuje z dizeckiem, nie chce karmić piersią, boi się fridy;) ) Sama mam hopla na pkt tego języka ale akcentu już nigdy nie będę mieć idealnego..QUOTE]

Sleepy błagam Cię prześlij mi te bajeczki, a masz może jeszcze pioseneczki po francusku?

Moja malutka Księżniczka - zdjęcie z wczoraj. Również usunę.

Zobacz załącznik 447492Zobacz załącznik 447493Zobacz załącznik 447494

Zdjęcia mało wyraźne,a to pierwsze przekoloryzowane bo robione przez szybkę inkubatora. Łucja normalnie ma ładną rumianą skórkę

Fasola ona jest cudowna, taka do przytulania, oj aż mnie rozczuliła.

A co do błędów ortograicznych to błagam, nie zwracajmy sobie uwagi, bo każda z nas potrafi trzelić babola i Ael także ;-)

Kwiatuszku tak pięknie słońce świeci, że i Ty musisz rozkwitnąc, coś czuję że to Twój cykl :tak:

Mineralna czyli wychodzi na to, że po prostu musicie wyprowadzić się od teściowej. Ja bym tak zrobiła. Jeśli macie fundusze to sobie i z kupnem mebli i z psem poradzicie. Ja bym chciała pieska :-)

Doniu ja Fifce w żarcie zwróciłam uwagę, bo tak mnie to rozbawiło :-D

Lamiav nie panikuj... ja tam mam hemoroidy i nie umarłam :-D ale teraz jak mam zaparcie to mi pękaja i krew leci... w ciaży sie pojawiły i już chyba nie zniknął... Co do samego porodu nie ma czym się stresować i o nim myśleć... poród może odbyć się na różne sposoby. Ja się też stresowałam a poród miałam lekki i dobrze go wspominam! :tak:

Natkusia wcale nie taki drogi. Nie wiem jak w fridzie ale ja w sopelku zmieniam wkłady w zależności od potrzeby.... co któreś oczyszczanie noska kiedy widzę ze się już tam tego troszkę zebrało. A naprawdę to bardzo łatwo i szybko oczyszcza nosek :-)

Mineralna zastanówcie się nad tym... ja uważam ze dziecko dobrze przy zwierzakach się rozwija... też chcemy kupić sobie psa :tak:

Ael no dobra już dobra XD było mineło... naalfabetka ze mnie :-p

Mąż przywiózł dzisiaj obiad z baru, najadłam sie niby ale oczami jeszcze bym zjadła! :-D Karmiąc mam taki apetyt ze szok... jadła bym i jadła....

Ostatnia edycja:
witam ale dzisiaj plodne w pisaniu jestescie ;-) mialam co czytac ;-)
no wiec tak na chwile wpadam bo dzis mezulek ma wolne i w 3 spedzamy czas ;-) jak wychodzilam lulal mala do spania po jedzeniu ;-)ciekawe co mu z tego wyszlo bo wczoraj to miala ciezki dzien zasnela dopiero o 3 w nocy.. i spala 3 h potem troche cyca i zasnela na 2 h i koniec spania potem kolo 11 zasnela na 1,5h a teraz zobaczymy ;-) a i dzis byla werandowana ;-)

slepy co do lampkii nocnej kiedys mi ael ja pokazala bo tam tez jest zabka ;-) i mi rodzice na urodziny ja kupili ;-)

fasolko no jaka sliczna w koncu udalo mi sie zobaczyc slicznotke twoja ;-)

kwiatuszku to ja trzymam &&&&&&&&&&&&

ee a pytanko kiedy mam cos wprowadzac niuni innego niz mleczko ? bo tego to niewiem ;-)
bede pozniej ide do mezulka i niuni bo dlugo czytalam ;-) milego dzionka

reklama
niechcemy calego umeblowania kupowac bo za oko niewiem niecaly rok bedzie kasa na kupno mieszkania z podizału majatku wiec nie bedziemyu kupowac bo mieszkanie chcemy cale remontowac i nowe meble kupowac wiec nie oplaca nam sie ale napewno sobie jakos zorganizujemy zycie w tym domu kuchnia jest w calosci jest jedno łózko ale szafy np brak ale dmay rade. byle nie z tescioewa ale musze twardo sie postawic ze nie chce tu mieszkac. bingo teskni niechce tam byc on poprostu myslal ze zostanie tam chwile pierwszy dzien i noc bylo ok ale nastepny juz zle i kolejne jeszcze gorsze przywiazal sie do nas myslal z ezostanie na chwile a my po niego wrócimy ale minal dzien i noc nas nie ma pierwszego dnia z ich dzieckiem sie abwil nastepnego juz nie pies ma uczucia i rozum i wiem ze bardzo teskni tak jak ja za nim

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry