Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

A bajki.. Ja mam pościągane po francusku bajki. Chce mu puszczać do snu i zobaczymy czy coś z tego będzie(co ze mnei za matka, eksperymentuje z dizeckiem, nie chce karmić piersią, boi się fridy) Sama mam hopla na pkt tego języka ale akcentu już nigdy nie będę mieć idealnego..QUOTE]
Sleepy błagam Cię prześlij mi te bajeczki, a masz może jeszcze pioseneczki po francusku?
Moja malutka Księżniczka - zdjęcie z wczoraj. Również usunę.
Zobacz załącznik 447492Zobacz załącznik 447493Zobacz załącznik 447494
Zdjęcia mało wyraźne,a to pierwsze przekoloryzowane bo robione przez szybkę inkubatora. Łucja normalnie ma ładną rumianą skórkę
Fasola ona jest cudowna, taka do przytulania, oj aż mnie rozczuliła.
A co do błędów ortograicznych to błagam, nie zwracajmy sobie uwagi, bo każda z nas potrafi trzelić babola i Ael także ;-)
Kwiatuszku tak pięknie słońce świeci, że i Ty musisz rozkwitnąc, coś czuję że to Twój cykl![]()
ale teraz jak mam zaparcie to mi pękaja i krew leci... w ciaży sie pojawiły i już chyba nie zniknął... Co do samego porodu nie ma czym się stresować i o nim myśleć... poród może odbyć się na różne sposoby. Ja się też stresowałam a poród miałam lekki i dobrze go wspominam! 

Karmiąc mam taki apetyt ze szok... jadła bym i jadła....