• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Hejo! my po wizycie moich koleżanek z pracy! Dostaliśmy chodzik - pchacz, śliczne ogrodniczki H&M i bluzeczkę 5,10,15 :-)

Lamiav nie leczę bo mnie nie bolą.... tylko teraz od paru dni zauważyłam krwawienie po załatwieniu się... i tak myśle czy czegoś z tym nie zrobić....

Atanku ah.. dzieciaki uwielbiają te nasze cyce :-D Konrad to czasem mimo ze nie głodny to chcę po prostu sobie poleżeć i się poprzytulać :-)

A my byliśmy na spacerku. Boze jaka piękna pogoda!!!! Jutro podobno ma być jeszcze cieplej niż dzisiaj to jutro zabiore małego na jeszcze dłuższy spacerek!

No powiem wam ze wczoraj zjadłam pizze na kolację i malutki to odchorował... :zawstydzona/y: Ma zaparcie... kupa jakaś taka gęsta i walczył z nią w nocy i teraz w dzień.... Nigdy więcej niezdrowego zarcia nie zjem... :-(

Fifka kurcze ja w ogólę boję się chodzić do ubikacji.... odczuwam mega ból przy załatwianiu się i też później pojawia się krew na papieże...

Ael co ile zmieniasz pościel?/> Pytam tak z ciekawości...
Wiktorek kochaniutki :*

Fasolka niestety nie było mi dane zobaczyć zdjęć Łucji :-(

Lamia popłakałam się jak przeczytałam o tych hemoroidach!!! :-D tzn nie wątpie i nie zaprzeczam, że można od tego umrzeć jak pękną ale w życiu by mi nie przyszło do głowy, że coś takiego mogłoby mnie spotkać przy porodzie!! Oj głuptasku uwierz mi, że nie będzie tak źle! Powtarzaj sobie cały czas, że za ten ból dostaniesz najlepszą nagrodę jaka mogłaby Ci się kiedykolwiek przytrafić ;-)

Myśmy dzisiaj też byli na spacerku aż 2 godziny! Obeszłam chyba całą dzielnicę takimi zadupiami! Ale tam najlepiej się spaceruje bo jest taka cisza i spokój, mały spał a ja zaglądałam ludziom do okna :-p uwielbiam to robić - patrzeć jak kto ma "ubrane" okna :-p
zaszłam też do jubilera zorientować się cenowo w złotych kolczykach! No bo właśnie!!! Zapomniałam się pochwalić, że brat mnie poprosił na matkę chrzestną dla swojej córki! Strasznie się cieszę!!

Atanku Amelcia kochany aniołek :* a jakbyś nie napisała to nawet bym się nie zorientowała, że to cyc :-)

Madziu rzadko zmieniam, dużo wytrzepuje i wietrzę, na poduszkę i tak często nakładam pieluszkę.

A póki zapomnę mamusie, w H&M do 6 kwietnia chyba od 20 któregoś marca, przy zakupach minimum 100 zł dostaje się rabat 30 % na ubranka dziecięce. Jak dostanie Paweł folder to cyknę zdjęcia i wstawię :-)

Magdalena to mnie boli tylko podczas załatwiania się no i właśnie ta krew na papierze... ale to się zrobiło po porodzie....

No dzisiaj była piękna pogoda na długie spacerki :tak:

Fasolko bardzo dziękuję! już obejrzałam i możesz sobie usunąć! Śliczna jest ta Twoja księżniczka!! Lada moment będzie się uśmiechać pełną gębą i będziesz się zastanawiać gdzie ten czas uciekł... :*:*

Ael aha :-p dzięki na ifno!! Małemu przyda się troszkę ciuszków ale doradź mi czy kupować znów po kolei na 68 czy lepiej od razu 74?? bo jak kupiłam 62 to stwierdziłam, że jednka trzeba było skoczyć od razu na 68...

A muszę też siebie obkupić bo wypłacie bo ileż można czekać aż się schudnie żeby chodzić w starcyh ubraniach! :baffled:

Fifka no ja mam dokładnie tak samo :/:/ mam wrażenie jakbym "kupkała" żyletkami :-p

reklama
Madziu słuchaj jeśli już kupować ciuszki to na teraźniejszy rozmiar kupuj te ubranka które mogą długo poslużyć, bluzki, bluzy, swetry, spodnie, rampersy. Na większe rozmiary bodziaki, śpiochy, pajace i np kombinezon czy kurtka wiosenna.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry