Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Lamiav nie leczę bo mnie nie bolą.... tylko teraz od paru dni zauważyłam krwawienie po załatwieniu się... i tak myśle czy czegoś z tym nie zrobić....
Atanku ah.. dzieciaki uwielbiają te nasze cyceKonrad to czasem mimo ze nie głodny to chcę po prostu sobie poleżeć i się poprzytulać :-)
A my byliśmy na spacerku. Boze jaka piękna pogoda!!!! Jutro podobno ma być jeszcze cieplej niż dzisiaj to jutro zabiore małego na jeszcze dłuższy spacerek!
No powiem wam ze wczoraj zjadłam pizze na kolację i malutki to odchorował...Ma zaparcie... kupa jakaś taka gęsta i walczył z nią w nocy i teraz w dzień.... Nigdy więcej niezdrowego zarcia nie zjem... :-(
tzn nie wątpie i nie zaprzeczam, że można od tego umrzeć jak pękną ale w życiu by mi nie przyszło do głowy, że coś takiego mogłoby mnie spotkać przy porodzie!! Oj głuptasku uwierz mi, że nie będzie tak źle! Powtarzaj sobie cały czas, że za ten ból dostaniesz najlepszą nagrodę jaka mogłaby Ci się kiedykolwiek przytrafić ;-)
uwielbiam to robić - patrzeć jak kto ma "ubrane" okna 
Ael piękny jest ten Twój Bohater :-)
dzięki na ifno!! Małemu przyda się troszkę ciuszków ale doradź mi czy kupować znów po kolei na 68 czy lepiej od razu 74?? bo jak kupiłam 62 to stwierdziłam, że jednka trzeba było skoczyć od razu na 68...