• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

mineralna to testuj i wszystko bedzie jasne
ogolnie u mnie chyba @ za rogiem ale pewnie jutro przylezie franca
a dzis w nocy 2razy lunatykowalam nie wiem czemu moze przemeczenie ta przeprowadzka albo nowe miejsce nie wiem
troche plamie wiec jestem pewna ze to zwiastun @

reklama
fifka: widać twój maluszek potrzebuje bliskości z mama, jak będzie cie miał dość to napewno ci pokarze :-), i nie martw sie na pewno go nie rozpieścisz, takie maluszki potrzebują dożo przytulania i ak ktoś mówi ze nie wolno tak dzieci pieścić to ja sie nie zgadzam, bo to są takie maleństwa że wręcz trzeba jeśli tego wymagają.

No ja by m chciał się zdecydować na jeszcze jedno dziecko, tzn. pewna będę po porodzie bo to zależy jak go zniosę, no i od męża oczywiście ;-) i jak się zdecyduję będę go musiała przekonać bo on juz nie bardzo chce mieć 3 dziecko
Dzieki za stronke zaraz poczytam

On sam to zaproponował to ja byłam przeciwna ale potem stwierdziłam ok bo w sumie nie chce miec więcej dzieci .
On chciał dlatego że:
-Nie musiała łykać tabletek bo to chemia chodzi o zdrowie, brak stresu czy wziełam , nie zatrzymuje mi sie woda w organizmie , nie spada libido,
-W aspekcie ekonomicznym jest jedną z najtańszych metod antykoncepcji (wydatek jednorazowy)
-Nie wpływa negatywnie na ogólny stan zdrowia
-Nie ma skutków ubocznych
-Nie wpływa na funkcje seksualne
-Nie wpływa na czynność hormonalną gruczołów płciowych

Dzień dobry! U nas też był piękny weekend więc wykorzystaliśmy go w całości na spacery!

Mineralna rób testa jak najszybciej!

K&M gratuluję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kwaituszek, ponoć niektóre dziewczyny mają na początku takie plamienia, ja miałam taki śluz jakby brudnawy

kto trafil na jakąś fajna listę z wyprawką? kiedys widziałam taką konkretna a teraz już nie mogę znaleźć

Ostatnia edycja:
reklama
Lamiav a drugie chce mieć na pewno choćby nie wiem co się działo! Mój M chce drugiego dziecka nawet bardziej niż ja, bo on jest jedynakiem i wie jakie to jest krzywdzące żyć tak samemu z rodzicami... Ale kiedy będzie drugie to się okażę :tak: Nie chce tym razem planować... drugie pojawi się samo kiedy nadejdzie czas :tak:

Co do tego pieszczenia ja powtarzam że teraz jest mój jedyny i nie powtarzalny czas na czułości, przytulanie i całowanie... później pójdzie do szkoły to się będzie wstydził dać mamie buzi... Teraz trzeba korzystać póki sam tego chce :-D Tylko od paru dni zrobił się strasznie czuły... usypiam go i idę np. coś porobić w domu. Ten dosłownie 15 min pośpi przebudza się, widzi ze jest sam i zaczyna się płacz. Jak nie zareaguje od razu to będzie taka histeria ze ciężko go później uspokoić, normalnie jakby się przestraszył... A jak od razu przyjdę zanim jeszcze się kręci bez płaczu to chwilę pogłaszczę i zaśnie znowu.

Mineralna no niby tak... ale ja bym nie pozwoliła na to swojemy facetowi z tego powodu że jest to antykoncepcja NIEODWRACALNA! A ja nie wiem jak się potoczy nasze życie i czy nie będe chciała mieć więcej dzieci kiedyś w przyszłości. No ale to ja :tak:

Miq
takie brudzenie ja też miałam jak zaszłam w ciąże... ale nie nakręcaj się i grzecznie czekaj ;-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry