• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Sun : ja nie namawiałam on sam zaproponował.

Fifka: a bank spermy? przeciez jest taka mozliwość.

Magdalena: narazie sie boje :)

Dziewczyny, które wysyłały PIT'y przez internet!! POMOCY!! Skąd wzięłyście kwotę przychodu za rok 2010!! Przecież te PIT'y z zeszłego roku zostały w US! Ja mam tylko PIT 11, które dostaliśmy z pracy! Tylko nie mówcie, że musiałabym na nowo je rozliczyć....

Mineralna a Twój facet zgodziłby się, żebyś się zapłodniła spermą jakiegoś obcego chłopa??

Mineralna no niby tak... ale myślę że on by wolał żeby to było jego dziecko z jego genami a nie niewiadomo kogo... ale mówię to my :tak: ja kocham dzieci i zawsze chciałam mieć dużą rodzinę, ale jak duża będzie zależy od finansów i jak będzie sie nam powodziło w przyszłości ;-)

Magdalena ja się nie znam na tych pitach ... :no:

A tak z innej beczki, po tej kłótni z moim tak się atmosfera oczyściła i tle uczuć się we mnie zebrało ze szok :-D Mąż się stara, zajmuję się dużo więcej Konradem, pomaga mi więcej w domu... mam nadzieję że tak już zostanie :tak:

Fifka to rewelacyjnie, że tak dobrze się Wam teraz układa! Oby tak było zawsze :*

A apropo's malowania! Kurcze chciałabym odświeżyć przedpokój i kuchnia ale nie wiem czy farby nie zaszkodzą malemu...

Magdalena ja kiedyś czytałam w jakieś mojej gazecie że jeśli się chce malować przy maluszku to trzeba pomalować z samego rana i wyjść z małym na cały dzień a do wieczora farba wyschnie, wywietrzyć to pomieszczenie i nie powinno mu zaszkodzić :tak: Ja się tym interesowałam bo malowaliśmy pokoje i sypialnie jak w ciąży byłam i też bałam się ze małemu w brzuchu od tych oparów coś będzie...

Nie dziękuję żeby nie zapeszyć. :tak: Kocham tego mojego męża... wkurza mnie czasem bardzo, ale jednak to mój mąż... ojciec naszego syna! Do końca życia będe mu wdzięczna za to :-) Mam nadzieję że wziął sobie do serca naszą ostatnią kłótnię...

U mnie obiadek już prawie gotowy, zaraz wróci mąż i pojedziemy razem do sklepu na zakupy :-)

magdalena: co do pitów, to ja sobie zawsze drukuję dla siebie,wiec mam wszystkie. ALe jak masz pit -11 z 2010 roku, z pracy to z pozycji 36 weź przychód, jeśli miałas więcej niż jedno źródło dochodów to zsumuj te kwoty i powinno być dobrze

fifka:
trzymam &&&&&& żeby utrzymała się u was taka dobra atmosfera

ja juz po obiadku,

hej Dzieczyny witam sie po raz drugi bo za pierwszym razem chyba nikt mnie nie zauważył :-( ja własnie gotuje obiadek barszczyk czerwony z uszkami mniam :))

K&M GRATULACJE !!!!!

reklama
Claudusia witaj!! Przepraszam ze wcześniej nie odpisałam :zawstydzona/y: Jak się czujesz? Ciąża daje o sobie znać? :-)

Fiona pokazuj!! :tak:

A my na jutro o 10.40 jesteśmy umówieni na USG bioderek! Trzymajcie kciuki żeby malutki był zdrów jak rybka!

No powiem też jedną ciekawostkę... mąż wrócił chwile poleżał z małym i ten skubaniec zasnął jak kamień - maluszek nie mąż :-D Wystarczyło położyć maluszka na brzuszek i odleciał :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry