• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

kwiatuszku nie wiem czu acard działa na płodność mi teraz przepisala go ginka do duphastonu..

fifka daje znac fasolka ale tak subtelnie :) tak to czuje sie super !!

Ostatnia edycja:
reklama
008.jpg012.jpg009.jpg

mamusiowe słoneczko

fiona: jaki słodki twój maluszek, tak smacznie sobie spi:tak:

claususia:
pamitam jak ja byłam w 5 tyg. ciazy to widziałam moja małą kropeczke,wydaje mi sie ze to było raptem tydzien temu:-)

fafka: to musi byc cudny widok widziec swojego mezusia i takie malenstwo razem, :tak:, taki widok rozczula

kwiatuszek trzymam kciuki, oby oby oby!!!!!

Fiona rozkoszniaczek z Remika

Fifka dobrze juz dobrze, widzisz nerwy złym doradcą

[h=6]A ja już po wizycie u gina, wszystko ok ale zostały mi 4kg... A i dostałam tabletki wczesnoporonne (o które wcale nie prosiłam) bo odmówiłam brania tabletek... eh ten kraj.[/h]

Jaki Remiczek kudłaty! :-D Śliczny chłopczyk :tak:

Lamiav
no... mąż uśpił małego i skorzystaliśmy z czasu wolnego na małe bara bara! :-D jeju... jak dawno nie miałam z tego takiej przyjemności :-)

Donia co ty mówisz :szok: boże co za porąbani ludzie... ja też odmówiłam tabletek i w sumie to się z mężem nie zabezpieczamy jakoś szczególnie... co ma być to będzie, ja chce drugie dziecko :tak: Maż też :-D

No a zaraz wybywamy do sklepu na zakupy!

reklama
Mój rozochocony był cały czas :-D ale ja od 30 tygodnia ciąży nie mogłam współżyć z powodu zagrożonej ciąży... a później połóg więc my się nie kochaliśmy już od 3 miesięcy... a i wcześniej seksu było malutko bo nie bardzo mogliśmy a i nie było to przyjemne dla mnie... :zawstydzona/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry