• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
hej kobietki - ja juz mam mojego maluszka ze soba :) jest przesłodki przekochany i zasikuje sie po sama szyje :) ale kocham go jak nie wiem co!!!!
ja problem z karmieniem mialam na poczatku a wlasciwie nie z pokarmem bo mimo cc nie brakuje go ale z sutkami oj lala sie krew - nadal mam rany ale zaciskam zeby i karmie. Mały budzi jak w zegarku co 3 h.

Gorzej bo wyskoczylo mi jakies uczulenie na kolanach i lokciach a dzis jeszcze na powiece oka - takie jakby pecherze z woda, jakby mnie cos ugryzło i napuchlo, swedzi jak 150 i nie mam pojecia co to jest - dr google mowi ze to moze byc uczulenie na karminie piersia :szok: szok nie mam pojecia musze do lekarza isc!

kwiatuszek ogolnie to teraz jak pojawilo sie na oku to zaczela mnie sewdziec cala twarz.. broda czolo ale nie wiem czy to z przewrazliwienia czy to tez to....

K&M ja pierwszy raz słyszę o uczuleniu na karmienie :szok: tak jak Kwiatuszek mówi, prędzej cię czymś zarazili w szpitalu... a tym bardziej że miałaś CC to jest większe prawdopodobieństwo... idż z tym koniecznie do lekarza :no: No i jeszcze raz gratuluję synka!!!

Ewika jaka kochana malutka! A jaka już duża baba! Już czekam aż Konrad będzie miał z 3-4 miesiące, bo to taki najfajniejszy wiek :tak:

A my zaraz idziemy się zbierać, budzić tatusia i jechać na te USG.

Ciśnienie mi z rana koleżanka podniosła, choć w sumie nie ona a wykładowczyni ze studiów... bo w weekend rozmawiała z niąi pytała jak ja mam zaliczyć przedmioto bo ona miała stawiać oceny za samo chodzenie na wykłady... no ale ja na części nie byłam bo wcześniej te szpitale a teraz to też na raty chodzę bo jakoś nie wyobrażam sobie Konrada na 12 godzin zostawić... no i ona na za tydzień kazała mi napisać jakieś dwie prace i przyjść z zaświadczeniem od lekarza... bo według niej "ciąża to nie choroba i powinnam na wykłady chodzić"...

Zła jestem jak nie wiem...

reklama
Witajcie
no jak nic widać, że mieszkamy w Polsce, kobiety w ciąży i matki są traktowane jak jakieś "zło"
Fifka może ta baba jakaś zazdrosna czy co?
no Ael też nie miała za miłej syt w UP, jak mogą kazać się matce wyrejestrować? to koszmar jakiś

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry