reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Starania po raz pierwszy :)

fasola: Miło się czyta że wam się tak układa już:)

Fifka: Moim zdaniem dobrze robisz. trzymaj się kochana:* i &&& za pozytywne zmiany

Iwasek: chusta i leżaczek doszły? Zdjęcia, zdjęcia..;)

Sil: Gratuluje wiechy! Każ swojemu facetowi wypic za mnie kielicha żeby wam się dobrze mieszkało;)

Dagne: Jak ja wam tych grilli zazdroszczę.. Za jakieś trzy tygodnie też sobie zrobię,a co;P

Natka: Nie marudź bo jeszcze spadnie śnieg i pożałujesz;P u nas wszystko możliwe;) A my mamy 14 stopni, słoneczko świeci pieknie ale wiaterek chłodny i jest tak akurat;) Gratuluje cukru;)

Necia: proszę proszę jaka zamyślona:) Pewnie już kombinuje czy lepiej będzie nie dać ci spać całą noc, czy z przerwami..;) Buziaka proszę przekazać od ciotki hipopotama:*

Kwiat: trzymam && za tą twoją kuzynkę.. Bidula..:( Oby wszystko się dobrze skończyło..
A ty korzystaj póki możesz,bo kto to wie co się może wydarzy..;)

reklama
sleep wycałowałam ją dziś od wszystkich cioć forumowych

natka dziękujemy :)

byliśmy na 18 na karmieniu też ładnie zjadła z cyca choć wcześniejsze miała z butli także chyba nam się uda w domu karmienie piersią a nie odciąganie i butlą :-) mamusia dumna z siebie że posegregowała ubranka poukładała dziecku w komodzie wie już czego brakuje. jutro zakupy i kompletowanie tego co potrzebne nam na już

atanek ależ urosła ta twoja kobietka :)

Hej kobiałki:D
Paczka jeszcze nie przyszła ale pokażę Wam pierwszą koszulę mojego synusia: DSC00868.jpgDSC00876.jpgDSC00856.jpg
Na pierwszej fotce...fuck mojego synka:D

Cześć kobietki ;-)
Zaraz będę Was nadrabiać, ale najpierw napiszę, że w tym cyklu nici z fasolki. Mój pęcherzyk nie pękł i powstała torbielka (32 mm) :crazy: Mój lekarz mówi, aby czekać cierpliwie na @. Ale jest zadowolony, bo jajniki zakończyły urlop i pracują. Powiedział mi, że w kolejnym cyklu od 8 dc zaczynamy monitoring. Jak pojawi się pęcherzyk dominujący wielkości 20-25 mm to dostanę zastrzyk na pęknięcie. Więc jestem zadowolona :-) Tylko trochę tą torbielką się niepokoję. Nigdy nie miałam i boję się, że sama się nie wchłonie :sorry:

Aga ważne że idzie ku dobremu:)

Neciu strasznie się cieszę z takich wieści:D Dzielna dziewczynka!!!!

Iwasek.. Jak zostawię dla niego męża to pretensję będzie mieć do ciebie...

Aga: eh.. no szkoda.. ale przyszły cykl jest wasz na to wychodzi;)&&&&&&&&&&&

Atan: rośnie mała gwiazda, rośnie:)

a ja sie tylko tak nieśmiało przypomnę i pochwalę, żer jeszcze tylko jutrzejszy dzień trzeba wytrzymać i w czwartek jadę:zawstydzona/y:

edit: no dobra idę już idę, wróci ruch na forum;) Generuję ciszę kurcze;P

Ostatnia edycja:
hahaha Sleep :*****Uwielbiam CIę:-D:-D:-D
Poczekamy na Twojego przystojniaka:D Zwariujesz pewnie tak samo jak ja ;)

reklama
iwasku moja tez zrobila kiedys na poczatku w 1 chyba dobie jak jadla i reke na moim cycusiu mila w fucka uwstawiona ;-)
A p.s. SLICZNY TWOJ SYNEK A Co to za lampka z tylu ?? ciekawa ;-)

a znalazlas jakies polspiochy ?

Do góry