Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
już mam schizy 
Malutki jak zasnął o 21 to wstał o 4 na papu i później aż o 8!
o 4 próbował mi powiedzieć ze jest wyspany ale dostał cyca w buzie żeby nie gadał i jakoś udało mi sie go ululać!
Ateraz leży i gada z karuzelą! Zaraz postaram się go uspać bo chce śniadanie zjeść 
Kłucia to normalne jest, dziecko obraca się główką w dół i może delikatnie naciskać. Poza tym "instalacja" na dole też się przygotowuje do porodu już.
Co do kąpania, nie zawsze jest tak, że dziecko myte o 19-20 zaśnie godzinę później. My tak myjemy małego i na samym początku mały nam o 2 w nocy zasypiał, potem się ten czas przesuwał.
Ale teraz nawet jak jest myty o 19, zasypia 22-23.
Hej kobitki! A u mnie znowu to samo... budzę się rano i moim pierwszym przystankiem jest toaleta. Nie wiem czy mam na nią siadać czy od razu się przytulać, bo z jednej strony muszę bardzo siku, a z drugiej jest mi masakrycznie niedobrze... Tak sobie myślę czy aby przypadkiem jakiegoś wirusa nie podłapałam. Mąż to się już ze mnie śmieje. Wczoraj w pracy byłam 7 razy siku, a pracuję 4 godziny! Paranoja jakaś.
Test dalej negatywnyPoczekam na @, a jak nie nadejdzie to chyba na betę pójdę. Co o tym myślicie?
I jeszcze coś! Ciągle mam przesuszoną śluzówkę w nosie. Pękają mi naczynka krwionośne i co chwila leci mi krew. Nie mocno, ale leci. Jakaś masakra :-(
Pierwsze co, witam Cię eve wśród nas, i mam prośbę zostań z nami jak najdłużej! Bo ostatnio nowe staraczki jak się pojawiają tak szybko znikają :-(
A my wampiry świeżej krwi potrzebujemy :-)
Co do Twoich objawów, zrób tą betę będzie najpewniejsza. Może jak test negatywny to jakaś anemia, albo wirus. Zrobiłabym na Twoim miejscu jeszcze podstawowe badania krwi
Ael matko... ile to dzieciątko ma? Znaczy w którym tygodniu się urodziło...? Znajoma urodziła malucha w 24 tygodniu z wagą 860g to widziałam podobne zdjęcia jej Kacperka... Teraz mały ma 7 miesięcy (zredukowane 4 miesiące) rozwija się tak jak trzeba i jest zdrowym chłopakiem tak więc jeśli koleżanka się martwi pociesz ja![]()
To zdjęcie znajoma z innej strony udostępniła, to nie moja znajoma :-)
Wydaje mi się, że to dzieciątko koło 20tego tygodnia się urodziło, takim wymiarom by odpowiadało. Ale co jest niesamowite, że taka malutka kruszynka żyje i walczy. I ta różowiutka skóra, niesamowite :-)
No cieszę się, że przystojniak już nie wymiotuje. Czasem może się tak zdarzyć. Jakby się to powtarzało wtedy trzeba do szpitala by nie odwodniło się dziecko.
Jestem nieprzytomna, obudziłam się po 3 z bólem żołądka i siedziałam do 6. Po 7 Wiktor stwierdził, że sobie pogada, ale nie tak jak normalnie, najgłośniej ze wszystkimi sąsiadami z klatki szczególnie żeby ciocia-babcia 4 piętra wyżej słyszała...ehh...
I TAAAK! Widzę białą kreseczkę lewego ząbka!! W końcu!!!!!!!!!

ale już doba mineła i ani razu się to nie powtórzyło wiec nie wiem od czego tak się zrobiło...