Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja się nie poddaje, po prostu czasami mam już dość i ciężko jest mi się pogodzić z moją obecną sytuacją... :-( Mam ciągle wrażenie że stoję w miejscu...

Mój dwa tygodnie przesiedział w domu i prawie nic nie zrobił... co prawda pomagał mi w domu i dużo się małym zajmował, ale też miał porobić troszkę takich mini remontów i nawet palcem nie kiwnął... Oj ile bym dała zeby mój na urlopie tak się rwał do takich prac...
Teraz właśnie rozpoczął ci się okres guzów i upadków... jeszcze będziesz przeklinać ze tak szybko raczkuje i chodzi
Oczy teraz trzeba będzie mieć dookoła głowy... według mnie najfajnieszy okres dziecka jest między 3 a 7 rokiem życia
Niby to już samodzielne ale dalej małe i kochane 

zaraz go wykąpie to może w końcu zaśnie już na noc i wypocznie...Olcia co ja widzę!!!!!! Po cichu gratuluję!!! Ekstra! W końcu coś ruszyło!!! Magda będzie miała o czym pisać w wierszyku!
A właśnie... Magda taka zapracowana ze do nas dawno coś nie zaglądała... Madziu tęsknie!!! :*
Ja właśnie wróciłam ze spaceru!Malutki kimną w wózku dopiero pod samym domem i teraz stoi w przedsionku w wózku bo nie chciałam go budzić
powiedzmy ze się "naumiałam" na jutrzejszy egzamin i zaraz chyba zabiorę się za sprzątanie...
A właśnie!! W biedronce są body w 3 pakach po 20zł! Kupiłam już 2 paczki ale chyba kupię jeszcze jedną bo są mega fajnej jakości!! Serio! Chyba najlepsze jakie do tej pory widziałam w w biedronce! A do tego są piękne kolorki i wzory!No i uprzedzam ze są tylko duże rozmiary od 68 do 86!
Aha i w Realu jest promocja na Pampersy Activ baby! 80zł za 150 sztuk!niby szału nie ma ale jak sobie przeliczyłam to nawet warto kupić :-)
ciesze się ,że tęsknisz :-) w pon napiszę Ci gdzie w Białym będę w hotelu :-) podczytuje Was jak wracam z pracy, wiec jestem ze wszystkim na bieżąco :-)