Woow ale dzisiaj nas przybyło! Super!
Atanku ja zmieniłam pampersiaki na 3 na podstawie wagi. Nie wiem jakz pieluszkami innej marki . Amelcia przesłodka

Fasolko tulę ogromnie!!! Czasem tych facetów powinnoo się trzepnąc i to tak od serca! Chyba niektórzy rania bo nie radzą sobie ztym że "spadli" w hierarchii ważności u kobiety! Nie potrafią docenić pracy jaką młoda mama musi wykonać przy maluszku! Najlepiej zostawić im na jakiś czas dziecko (w nocy też) i ciekawe jak będą wtedy śpiewać! grrr..... Całuję CIę kochana:*
Fifciu jednym słowem uszczęśliwiłaś koleżanki i załapałaś plusa

Same pozytywy. Synek wyrozumiały nie dokazywał za bardzo

Powiem Ci że też zauważyłam że nie bardzo mam już o czym rozmawiać z koleżankami które nie mają dzieci mimo iż razem szalałyśmy. One pozostały w tym swoim "mało skomplikowanym" świecie a dla nas on się zupełnie przewartośiował i zmienił. Zrozumie to tylko druga matka
Lamia śłiczniusia ta Wasza kobietka

Octanisept polecam jak najbardziej
Sun i dobrze

Nie rozczarujesz się ....a może miło zaskoczysz

&&&&&&
haha
Ael rozwaliła łóżkooooo z Pableeeeem

Dzisiaj moja siostrzenica miała rocznicę komunii

Niunio zrobił furrorę. Gdał,śmiał się i ogólnie dusza towarzystwa! Martwiłam się bo przecież nie spał długo ale chłopczyk dał radę

SIostra mi się zakochała hihihi i jej teściowa też małego na rękach nosiła bo taki słodki! Nie boi się obcych tylko się wdzięczy
Eve to trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&!!!! Co do ilości postów...przyzwyczajaj sie