Julieet, amalfi jak najbardziej wybaczam pmsa bo wiem jak to jest, zamienić się na kilka dni w permanentną jędzę pierwszej klasy.
Poza tym czemu mam się wstydzić swojego faceta. On wie co piszę o nim tutaj i jemu koło dupy to lata, druga sprawa, że jemu też koło dupy lata takie porównywanie swoich "narządów płciowych" (napiszę to tak poprawnie wręcz politycznie, by komuś kto to czyta nie poszła żyłka). Jeśli się wstydzi czytając moje typowo seksualne posty, mogła się skontaktować ze mną na priv, napisać że ją to razi. Wtedy bym taką opinię uszanowała i starała się pisać w sposób bardziej przystępny. Ale niestety koleżanka Jaga wybrała ostrzał na głównym.
Nie jestem przecież jedyną piszącą o pikantnych szczegółach, wszystkie tak piszą. Po to jest forum by o tym rozmawiać, co w tym takiego złego.
Śmiejąc się nawzajem z siebie również wyrzucamy z siebie zbędne nerwy, uspakajamy się dlatego nawet wskazanym jest pisać o wszystkim i o niczym, a nawet największym gównie, tylko po to by się zrelaksować. Ale forum służy też dla wiedzy, nie może wprost od gina ale małych poradach. Naturalnym jest, że jeśli ktoś zaczął się starać (wskazuje np siebie), pyta się o wszystko, nawet jeśli czasem posty nie mają sensu. Ale po to jest to forum by ktoś inny może z większym doświadczeniem mógł napisać co i jak, nieczęsto też uspokajając drugą osobę. (co do innego tematu, który napomknęła Jaga, fakt przestałam tam pisać ponieważ jedna z dziewczyn dosyć nieprzyjemnie powiedzmy wprost zjechała mnie w prywatnej wiadomości, przez co poniekąd zrobiło mi się smutno [o tak, mam uczucia], dlatego też chciałam uniknąć rzeczy, która wzbudza we mnie niepotrzebne emocje)
Więc następnym razem poproszę Jagę o kontakt mailowy (priv nie gryzie!!!). Zalecam też 2-3 dni odpoczynku bez forum a za to w dobrym towarzystwie, albo przy dobrym filmie, albo przy śmiesznym kabarecie. Chwila ulgi czyni cuda!
Julieet Ommmmmmmmmmm..... Ommmmmmmmmm ;-)