Atan
♥ mamusia Amelki ♥
ael co do magenty mojego telefonu nie odbiera dzis odpisala na jednego smsa ze mam jej jeszcze nie odwiedzac bo jest slaba po cc...i posilam ja o mmsa ze zdjeciem i mi nie odpisala i nie wyslala.. wiec niestety...sama sie troszke martwie ale ona jakos niechce nikogo widziec narazie ...wiec szanuje i czekam...
niunia dzis spala w dzien 2 razy raz 30 minut a 2 raz 2,5h i od 30 minut spi ;-)
kurcze mam problem bo niunia zasnela na moim lozku odwrotnie niz sie spi na lozku i na srodku dokladnie a my mamy spac do gory gdzie sie w 3 zmiescimy na lozku i badz tu teraz madry i przeniesc dziecko na pietro... niewiem jak to zrobimy narazie jej pozwole spac jak bedziemy o 24 szli spac to zacznie sie myslec moze sie przebudzi na jedzenie niewiem z kazdym dniem zasypia wczesniej..
dziewczyny ktora chce pampersy dady 2 tylko koszt przesylki trzeba pokryc z jakies pol paczki mi zostalo..
niunia dzis spala w dzien 2 razy raz 30 minut a 2 raz 2,5h i od 30 minut spi ;-)
kurcze mam problem bo niunia zasnela na moim lozku odwrotnie niz sie spi na lozku i na srodku dokladnie a my mamy spac do gory gdzie sie w 3 zmiescimy na lozku i badz tu teraz madry i przeniesc dziecko na pietro... niewiem jak to zrobimy narazie jej pozwole spac jak bedziemy o 24 szli spac to zacznie sie myslec moze sie przebudzi na jedzenie niewiem z kazdym dniem zasypia wczesniej..
dziewczyny ktora chce pampersy dady 2 tylko koszt przesylki trzeba pokryc z jakies pol paczki mi zostalo..
Ostatnia edycja:

choć raczej powiedziałabym z kochamy po prostu inaczej. Bo są dziewczyny które wpadły ale chciały tego dziecka ich miłość jest również wielka ale jednak świadome rodzicielstwo to jest coś wspaniałego!
co do Magenty to miejmy nadzieję ze u niej wszytko dobrze...