reklama
kwiatuszekq20
Fanka BB :)
wlasnie necia fasolka jakie rozmiary zakladacie teraz?
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Miq nie.... do apteki muszę pojechać bez męża...
eve1911
Sun nie dołuj się! Trzymam &&&&& za zafasolkowanie!
Fifka rób tego testa w końcu i się chwal
Reszty nie jestem w stanie nadrobić
a ja mam dzisiaj od samego rana takie jakby biało-przeźroczyste upławy. Bardzo rzadkie i bardzo dużo. Już myślałam, że @ dostałam, bo nagle się tak "mokro" zrobiło, a tu jeszcze czas na @ 1,5 tygodnia! Nie wiem o co kaman...
Fifka rób tego testa w końcu i się chwal
Reszty nie jestem w stanie nadrobić
a ja mam dzisiaj od samego rana takie jakby biało-przeźroczyste upławy. Bardzo rzadkie i bardzo dużo. Już myślałam, że @ dostałam, bo nagle się tak "mokro" zrobiło, a tu jeszcze czas na @ 1,5 tygodnia! Nie wiem o co kaman...
kwiatuszekq20
Dlaczego tak meczycie wszystkie biedna fifke
wiem ze macierzynstwo w takim malym czasie jest trudne moja siostra majac 16miesieczne dziecko urodzila kolejne i wiem ze jest jej ciezko
wiem ze macierzynstwo w takim malym czasie jest trudne moja siostra majac 16miesieczne dziecko urodzila kolejne i wiem ze jest jej ciezko
Ostatnia edycja:
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Kwiatuszku

Eh od przyszłego cyklu muszę pomyśleć nad antykoncepcja jednak bo to idzie osiwieć... Teraz na pewno nie jestem w ciąży... takie głupie gadanie... ja jeszcze po porodzie mam zawirowania hormonalne dlatego mogę się źle czuć...
Eve skoro masz 1,5 tygodnia to możesz mieć teraz owulację...
stąd taki dziwny śluz!

Eh od przyszłego cyklu muszę pomyśleć nad antykoncepcja jednak bo to idzie osiwieć... Teraz na pewno nie jestem w ciąży... takie głupie gadanie... ja jeszcze po porodzie mam zawirowania hormonalne dlatego mogę się źle czuć...
Eve skoro masz 1,5 tygodnia to możesz mieć teraz owulację...

miq
Kurcze może Ty już z nerwów i naszego gadania masz te objawy,a czemu mąż ma być zły przecież go nie zgwałciłaś,z tego co wiem do seksiku są potrzebne 2 osoby,a ludzie dorośli i odpowiedzialni muszą wiedzieć,że każdy seksik może = dzidzia
kwiatuszekq20
na pietrze idzie pasc
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Miq nie o to chodzi! Mój wcale nie będzie płakał ani się złościł jak zaszłam w ciąże... tylko wkurzy się ze znowu się nakręcam i zaczynam latać z testami po kiblach... bo mu nasze starania sie źle kojarzą bo ja strasznie to przeżywałam... i on po prostu nie chce powtórki...
reklama
kwiatuszekq20
no czas pomyslec skoro wolicie poczekac tym bardziej ze wiesz jak przechodzilas ciaze lepiej zeby konradek troszke podrósł
Podziel się: