Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Chociaż i tak najgorsze są rozstępy na brzuchu. Wygląda to tragicznie i nie ma szans na poprawę
dołuje mnie to... i stąd też niechęć do tabsów... Z drugiej ja mam tendencje do zapominania o tabletkach... więc moge sobie taką antykoncepcja zrobić jeszcze większe kuku... po drugim założę spiralkę żeby się z tym nie "pie*dolić"

ja wiem ze łatwiej w drugą ciąże zajść bo hormony jeszcze szaleją, ale nie wierzę w swojego farta za pierwszym strzałem!
Haha mój też ostatnio robi podobnie! Jak do niego zagaduję to chowa twarz na bok i zerka z tym swoim zabójczym uśmieszkiem! Po prostu idzie go udusić z miłości!!!
A paczuszka do piątku przyjdzie do ciebie 
A najgorsze jest to ze ja nie mam jak się odchudzać.... bo karmię... a muszę z 8kg zrzucić... CHOCIAŻ! A najlepiej z 12....
Aj aż ślinka mi leci.... A Konrad już 3 godziny śpi w chuście....
ale ja jadłam i Bartusiowi nic nie było! No ale Konradek ma strasznie czuły brzuszek więc nie wiem...
.