reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

lamia moja spała dziś pierwszy raz, tak to też na brzuchu moim lub męża :-) ja jadam ogórki, konserowe jadłam nic jej nie jest, a pomidora przetestuję jeszcze. kotletów jeszcze się nie podjęłam a na jutro będą pulpeciki albo kotlety rybne :-)

reklama
Bo jest duży! On jest ogólnie duży! Nic nie poradzę na to, ze tyle je więc nawet jeśli byłby za gruby to co ja miałabym zrobić? odchudzać go?

A właściwie jadł bo teraz przez cały dzień jest praktycznie na butli i wcina co 3-godziny 150ml!

atan pytanie do ciebie kobietko jak wygląda w poznaniu sprawa z akademikami itp dla studentów?

a jest jakaś babeczka z sosnowca z nami??

Nie unoszę się... ;-) jedne dzieci są chude, drugie grube a jeszcze inne w sam raz! Mój mąż zawsze jako dziecko był taki ubity więc myślę, że Bartek idzie w jego ślady!

atan pytanie do ciebie kobietko jak wygląda w poznaniu sprawa z akademikami itp dla studentów?

a jest jakaś babeczka z sosnowca z nami??[/QUOTE]
Jest jest :-)

Babeczki ja się chyba,żegnam z Wami na dwa dni :-) jutro jadę do miasta Lamii :p do Zamościa :-) nie wiem czy bede miała czas i sily wejsc :p

Neciuszka od urodzenia :-)

Magda no trochę się najeżdze w tym miesiącu na szczęście jeszcze tylko Piotrków Trybunalski z takich dalszych ;-)

reklama
madzia to teraz zadam ci głupie pytanie więc się nie rechotać proszę: czy tam u ciebie jest tak niebezpiecznie w sosnowcu jak panuje przekonanie? bo moja matula dostaje głupawki na myśl że mój brat tam studiować może, a drugie normalniejsze skoro wydział uniwerku śląskiego jest to i akademiki są? a orientujesz się w cenach wynajmu mieszkań? w kielcach to już byłaś w tym roku nie wybierasz się jeszcze? :-p

Do góry