Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Na styczniówkach na których piszę żaden z maluchów nie osiągnął wagi Tośka ale mamy jedną małą która doszła już do 7kg a urodziła się jak mój Konrad niecałe 3kg... -jakoś chyba tydzień przed Konradem jedynie. I też lekarze nic na to nie mówią
(pokazałabym jej zdjęcie...bo ona to mały zapaśnik sumo, ale ja bym się wkurzyła jakby ktoś rozpowszechniał zdjęcia Konrada) Tak więc spoko juz!
Tylko teraz uważaj z MM bo tego nie podaję się na żądanie i musisz już mu porcje dawkować :-)
Bączki dalej puszcza ale bez zapachów więc chyba udało mi sie zlikwidować to co mu szkodziło. :-) A jak Małgosia?

Sun przepraszam jeśli coś złego powiedziałam. Rozumiem ze każdaprzeżywa pewne rzeczy inaczej... ale jest takie powiedzenie "Jeżeli kilka osób mówi ci ze źle wyglądasz, to chyba czas położyć się do łóżka, bo chyba jesteś faktycznie chora"... a przekadajac to na tą sytuację. Skoro tyle osób mówi ci ze takie rzeczy da się naprawić to znaczy ze jest szansa... i skoro tyle osób ci mówi, odpuść sobie i się nie zadręczaj to też coś w tym jest... nie odrzucaj tego. Żadna z nas tu nie chce nic złego dla ciebie.. usiłujemy ci pomóci cię wesprzeć... może nie tego oczekujesz, albo innej formy, ale na prawdę nasze zachowanie to nie jest nasza zła wola w związku z tobą...
A mnie od rana mdli... zjadłam śniadanie i czuję ze zaraz puszcze pawia... a w cholere szlag by to wziął.. Zaraz pójdę z małym na spacer to zajdę do apteki po test... bo te moje samopoczucie utrzymuję sie już 3 dzień i to raczej nie jest niestrawność...![]()
Witaj kochana :-) Rozgość się u nas :-)
Trzymam kciuki za szybkie zafasolkowania :-)
Na forum można dowiedzieć się fajnych i przydatnych rzeczy... Dziewczyny są kochane :-)... kiedy potrzeba to pocieszają i podnoszą na duchu.... ale czasami mogą opieprzyć :-)
Sun7- dzięki za miłe słowa![]()
wychodziło Ci tak może? Wczoraj nic takiego nie jadłam i zgłupiałam a poziom we krwi 88..
a Ty sobie wszystko za bardzo bierzesz do serca :* ja Cię rozumiem bo jestem taką samą osobą.. I gdybym była w Twojej sytuacji to tez bym nie dała na luz bo bym nie umiała
mi się teraz łatwo mówi bo o Michała w ogóle nie musiałam się starać więc wolę po prostu myśleć za Ciebie pozytywnie i trzymać &&&&&! :*
Keee? W doopke powinna dostać.
Dziewczyna urodziła w 34tyg córeczkę Lenkę z wagą 1800g i mała dostała 10pkt. Okazało się, że jest zdrowutka jak rydz i sama oddycha. Musi tylko pobyć w inkubatorze, żeby nabrać masy :-)