witajcie
neciuszka: ciesze sie ze Małgosia zdrowa i teraz trzymam &&&&&&&&& za ciebie i twoje wynki
miq: ja mam tez butelke TT i z tą rurka, ale ona jest zbędna bo i tak na nadgarstku sprawdzam ciepłotę mleka, czyści sie dobrze w zestawie jest taka miniaturowa szczoreczka, ale wszystko jedno czy ona jest czy nie
Ja tez mam kilka rzeczy nie potrzebnych : gaziki nasączone spirytusem, grzebyczek, ale on był w zestawie ze szczotką a szczoteczke do włosów używam bo małej sie to podoba mimo że ma malutko włsoków, wkładki laktacyjne- bo nie mam mleka, gruszka do nosa- b jest dziadowska nic nie wyciąga tylko sie denerwuje jak jej używam wiec pójdzie w smietnik,
Niezbędne dla mnie są : przewijak, pieluchy tetrowe - do wycierania, przykrywania i ogólnie sa potrzebne ja mam 15 szt, duża wanienka, boz małej by szybko wyrosłam i w domu sie zbiera za duzo rzeczy,
slyp: w szpitalu jak byłam to pielęgniarka tez podawła te kropelki espumisan na brzuszke małej i pmogło jej i do tego wkładała jej w pupkę cieniutką rurkę którą odporwadzała gazy i nic to małej nnie bolało nawet była zadowolona, ale nie wiem czy taki zabieg można robić samemu
magdalena: ja małą tez czesze bo to uwielbia, raz spróbowałam dla zabawy i skoro to lubi to sie czeszemy
fifka: no to konradek ładnie rośnie ,oby tak dalej
Ja po spotkaniu z Magdą, troche krótko, ale ja sie nie mogłam zebrac, i zostało nam mało czasu, fjanie ma ż sobie tak jeździ, zwiedza, no i przy okazji moze z forumowymi kolezankami sie spotkać ;-)
moja niunia wczoraj skonczyła miesiąc :-)