Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
???z mijenką rozmawiałam ostatnio. pracuje zajęta kobietka jest :-)
dlatego na czas bliżej nieokreślony nie ma większego parcia na szkło i się nie stara

Mój też uwielbia ale tylko wtedy kiedy mama jest obok... teraz jest na etapie zabawek
Takim pałąkiem w leżaczku potrafi zająć sie na dłuższy czas! Musze kupić niedługo taki przenośny pałąk z zabawkami który kiedyś Iwasek pokazywała! Skubany mi karuzele rozmątowuję bo nie chce już tylko patrzeć... teraz wszystkiego chce dotykać, ciągać i wsadzać do buzi 

A ja właśnie z M sprzątamy w domu i aż mnie śmiech bierze... my kobiety to jednak mamy dar... zaczęłam prasować ubranka... mój M chodzi, chodzi i nagle stwierdza ze jak skończę prasować to zacznie bo mu przeszkadzam... skończyłam to poszedł wstawił pranie i stwierdził ze posprząta w łazience jak skończy się pranie, bo wtedy wstawi drugie i jak nie będzie ubrań to będzie miał jak posprzątać (?????) poszedł do kuchni... krząta sie krząta... nie jednak nie posprząta teraz kuchni bo ja najpierw muszę skończyć pokój, bo przeceż zaraz cos brudnego się znajdzie - szklani czy coś - więc to na koniec zostawia... aż mnie śmiech bierze... to nie chodzi o to ze nie chce sprzątać tylko po prostu nie umie robić wiele rzeczy na raz... Normalna kobieta wstawi pranie, zostawi łazienkę i pójdzie umyć blaty w kuchni i posprząta pokój, rozwiesi pranie, przetrze szafki, odkurzy i myje podłogi itp... i to wszytko na raz... a facet nie... wstawi pranie i pójdzie poczekać a się skończy... po prostu walczę ze sobą zeby go nie poprawić i dać sprzątać po swojemu![]()
któregoś razu dałam mu kurze do wytarcia to leciał najpierw wilgotną a potem na sucho bo drewno napęcznieje