Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Konrad zaczął teraz w pełni świadomie rączkami sie posługiwać
cokolwiek mam w reku to mi zabiera, nie wazne czy to zabawka czy pieniądze do zapłacenia kiedy stoimy w sklepie... zabiera mi nawet moje okulary :-) Fascynuję go to że może coś wziąć do rączki a później to "bada"... w fajny wiek zaczyna wchodzić! Gdyby tylko nie te zęby... eh... 
kochane moze wy sie orientujecie...moja kolezanka podchodzila do IVF, no i udalo sie, dwa tygodnie temu miala scan i wyszlo, ze jest wszystko ok, wczoraj dostala ostrego krwawienia, jeden lekarz powiedzial jej, ze to poronienie...ale dzis poszla do innego lekarza i okazalo sie, ze maluszki zyja, serduszka bija ale ma duzego krwiaka, ktory znajduje sie miedzy maluchami...dostala konska dawke dupka i ma przykaz lezenia...
wiecie moze cos na temat krwiakow? wchlaniaja sie one? moze da sie to jakos inaczej usunac?
prosze o pomoc, bo bardzo mi szkoda tej dziewczyny i chcialabym jej jakos pomoc...