Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Po prostu niepocieszony jest
Dzisiaj na spacerze powiedział mi ze muszę go podlewać swoja miłością więcej bo on usycha 

Ja bym ci dała tyle na ile się czujesz 
ja robię wszytko przy małym. Mąż pomaga i owszem ale robimy to na zmiane... nigdy tak ze ja to on to. 

ja sobie powiedziałam że pierwsze co zrobię jak skończę karmić to nawpie&dzielam się cebuli i fasolki po bretońsku................ eh... no nie... teraz to mi jęzor przez ciebie przyklei się do podniebienia.... 

a ja idę zrobić kolację! :-)
skąd on taki tekst wziął... 
i tak na prawe do dziś nie wiadomo co mu wtedy zaszkodziło... ostawiłam nabiał i jest teraz super więc pewnie mały ma nietolerancję laktozy 

W ogóle wiele rzeczy i ludzi straciłam przez niego i do końca życia sobie tego nie wybaczę 

straciłam też kontakt ze swoim pierwszym chłopakiem... za którym teraz bardzo tęsknie - śnił mi się nawet dzisiaj.... nie kochałam go nigdy ale przyjacielem był po prostu wymarzonym... 

w końcu dom będzie stał więc i miejsce będzie to i dzidziuś drugi by się przydał :-)
kurcze ja pamiętam jak pisałaś o tym swoim psychicznym facecie ale nie wiedziałam, że to był Twój mąż...