PatiMyszka1991
Fanka BB :)
Magda: Jestem z Knurowa a teraz mieszkam w Czuchowie z moim J :-) a ty skąd jesteś? 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Obiecałam mężowi że jak zaliczę to będe tańczyła nago lambadę... CO ZA DURNA OBIETNICA BO TERAZ SIĘ DOMAGA! Ale chyba będe tańczyć bo jestem happy!! :-)
No i ogólnie człowiek do życia podchodzi z większą pokorą. Teraz mam swoje zasady których mój M nie łamie, ja też postępuję nieco inaczej i mogę powiedzieć ze jestem szczęśliwa! Fakt ze koniec ciąży i początek macierzyństwa nam się psuło strasznie, ale teraz widzę ze się docieramy na nowo, bo teraz mój zaczął mi o wiele więcej pomagać i coraz bardziej czuję jego wsparcie. 
(wyobraziłam sobie to 
)
dobrze, że udało Ci się tego drania opuścić :*

już są na świecie 4 dzieciaczki a jedna lipcówka właśnie ma poród :-) ale czad
ciągle jakoś zapominam...
Jak tak jutro będzie to pojadę do lekarza bo coś się moze stało... 
Jak już będę po ślubie i dostane w swoje łapki ślubne zdjęcia to wam się pochwalę jak w niej wyglądałam
Pierwsza odsłona we wtorek o 17.30... Technologia Informatyczna, czyli zmora całego rocznika. Trzymajcie kciuki! Na pewno to coś pomoże

Konradek zdrowy! Dzisiaj spał całą noc bez pobudki! I ogólnie jest super!