500g serka mascarpone, 500g owocow obojetnie jakich truskawki borowki super smakuja 500ml smietany 30% 2 fixy 1 sniezka spod tortowy 1 cukier waniliowy 4 lyzki cukru pudru , zelatyna 20g ,orobina amaretto
spod kladiemy na talerz skrapiamy amarettem
serkimaskarpone z owocami i cukrem pudrem i cukrem waniliowym blenderem traktujemy zostawiamy troszke owocow na wierzch na mase sciagnieta i do dekoracji
odlewamy troszke do miseczki do ktorej wlejemy zelatyne ktora robimy w miseczce z zimna woda na taka papke i do mikrofali na 1 m patrzymy by nam nie wykipiala lekko ostygnie wlewamy do miseczki z odlana masa mieszamy wlewamy calosc do naszej masy przygotowanej blendujemy chwilke i za ok 2 minuty zacznie tezec wiec wylewamy na ciacho ukladamy owocki robimy bita smietane z fixem i dekorujemy owockami i smacznego
a o to ze mielismy o 13 isc na spacer a on ze ma wolne i mu sie niechce no i wyszedl jak zaczelam mowic ze dovbra jest i wogle wkurzylam sie a na to tesciowa ze to ona pojdzie z niunia a ze bylam zla to palnelam ze mynigdzie nie idziemy a mamie nie pozwalam isc z no=iunia na spacer nie puszcze jej samej nie potrafie jestem strasznie zazdrosna... i byla zla ze na pranie jej pozwalam robic ze ona tylko od tego aa ja na to ze nikt jej prac ciuszkow nie karze sama zaczela jak sie niunia urodzila to jej nie zav=branalam.. a do tego ja krzyczalam i ona ... to mialo sie oberwavc michalowi a oberwalo sie tesciowej... maz mnie sexem udobruchal i wspolna kapiela.. no ale wygadalam mu potem wszystko co mi lezalo na sercu kumulowalo sie ..