reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Lamiav -> MP3.Teledyski.info - darmowe mp3, wyszukiwarka mp3, download mp3

Super stronka! Jeszcze nie było piosenki której tam nie znalazłam! Ściągasz sobie od razu z internetu i nie trzeba nic instalować :tak:

100 LAT DLA ADY!!! :*

Ewika hahahahaha oj ale bym się wtedy zdziwiła :-D ale wszytko możliwe :rofl2:

Natkusia jak tam samopoczucie? Buzi w czułko żeby głowa przestała boleć :* Od Michaś uparty... a jak z ruchami jego?

Sun
kciuki! &&&&&&&&&&&&&&&& Po weekendzie moze test zrób?

Mila za ciebie też kciuki trzymam!! &&&&&&&&&&&&&&&&&& Oby wszytko poszło dobrze i zeby jak najszybciej cię "zaciążyli" :-) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Żoneczko
kochana jesteś :* Już Clo w użyciu pewnie! :-D Kciuki zaciśnięte! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Magdalena oj współczuję... a nie dało się ściągnąć? Ja to "rżnęłam" ze ściągi jak głupia :-D

Lily jak dzionek mija???

Kwiatuszku dzięki :* Później zrobię listę staraczek :tak:

Ja po egzaminach i....... ZALICZONE!!!! :-) Jutro ostatni z psychologi ale jestem dobrej myśli i wierze ze zaliczę! To będzie już ostatni i sesja zdana!!! :-D Dzisiaj dzień ojca to byliśmy u teściów na obiedzie :tak: No i wieczorem wybieramy się na "biesiadowanie" w altance na podwórku :-p

Lamiav, to ja nieskromnie o sobie... Brakło nam haków do rynien, pojechaliśmy dziś po nie i co? Dostawa jest raz na tydzień i była.. tak, brawo, dziś, następna za tydzień. Sprawa dwa: półtora miesiąca czekamy na dachówkę wentylacyjna do kominka, nadal jej nie ma. Sprawa odprowadzenia deszczu z dachu nad wejściem nadal otwarta - to takie sprawy mnie ostatnio zaprzątają :)

Milia, to ja przez miesiąc będę &&&&&&&&&&&&&&&&&, dom zapuszczę, ale nie puszczę &&&&&&&&&&&&&&

Sun &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Pyscku bardzo współczuję

dzień dobry kobietki :)

Pyscku :*

mila, sun &&&&&&&&&&&&&&&&&

Lamia średnio się wyspałam ale co tam odbiję sobie niedługo, na poprawę humoru dziś nagrzeszyłam

my od 7 rano piszemy i piszemy oczywiście z przerwami w czasie kiedy Małgosia nie śpi. tak nie wiele a tak wiele nas od końca dzieli ale do wieczora skończymy tak mi się zdaje. nagrałam dziś jak Małgosia cuduje w łóżeczku chyba próbowała się z brzuszka na plecki przewrócić.

reklama
Boszzz.. ale ja mam dni aktywne :sorry: mamcia moja była i cały dzień siedzieliśmy z teściami na tarasie przy kawce i ciachu, potem grill :-) a zaraz idę z mężem na spacerek więc przepraszam, że bywam tu rzadko :*

Pyscku :* tule mocno do serducha..

Netka no to na pewno dacie radę :-) super, że się udało!

Fifka gratuluję egzaminu! Zdolna bestia :tak: co do Michasia to znowu rusza się tak jak powinien więc chyba miał po prostu 2 dni błogiego lenistwa ;-)

Milia jak lekarze radzą lepiej żeby zaczekać jeden cykl :* wiem, że pewnie to trudne dla Ciebie ale lepsze to niż jakby miało się coś Tobie stać a Twoje Kruszynki nie uciekną ;-)

Sun a kiedy Ty kochana testujesz?

Mag no to doopa z tym egzaminem, czasami wykładowcy są wredni :confused2: następnym razem się uda!

Witaj Kasiu :-)

U mnie nic ciekawego się dzieję.. nic nie działa, synkowi jest dobrze w brzusiu mamusi i muszę chyba to uszanować i spokojnie czekać ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry