Hej dziewczyny

Ja dzisiaj miałam krejzi aktywny dzień... większość dnia z mężem całe mieszkanie sprzątaliśmy, od góry do dołu... potem ja pojechałam z Julią do mojej mamy na ogród a mąż robił swoją pracę papierkową i piekł ciasto

tak

... ehhh i teraz padam na twarz...

I w dodatku Julia jest teraz w okresie skoku rozwojowego (ponoć ma trwać 4 tygodnie!!!

) a to dopiero 1 czy 1,5 tygodnia minęło... sytuacja na dziś wygląda tak, że pokłóciła się ze swoim łóżeczkiem i spać chce tylko z nami, w dzień też podczas każdej, najdelikatniejszej próby przełożenia jej do łóżeczka od razu się budzi i koniec spania

... poza tym nawet w dużym łóżku czy na spacerze ten jej sen jest ciągle przerywany... czasem potrafi obudzić się z płaczem :-( a wczoraj wydawało mi się nawet, że lunatykuje

mam nadzieję, że tego po mnie nie odziedziczy, bo tak między nami ja jestem lunatyczką

niezbyt fajna sprawa...oprócz tego ciągle chce być przy mamie, jak ktoś inny ją weźmie a ja zniknę z oczu to potem jak mnie zauważy to od razu jest krzyk i wyrywanie się do mnie... w ogóle najszczęśliwsza by chyba była cały czas do mnie przyklejona...i jakoś tak ogólnie wszystko zdaje się być be... ciągle niewyspana... a ja już wymiękam ze zmęczenia...
A no i zapomniałam się pochwalić, że jeszcze oprócz sprzątania dzisiaj, zrobiłam Julii 20 porcji obiadków o różnych kombinacjach składnikowych

normalnie dumnam z siebie, bo jeszcze nigdy tyle na raz nie zrobiłam

trochę mi to zajęło, ale na jakiś czas będę miała z głowy

i aż z tego wrażenia postanowiłam się Wam pochwalić
Zobacz załącznik 477388Zobacz załącznik 477389Zobacz załącznik 477390
No i jeszcze trochę Julii bez pytania ;-)

i z przepraszam za taki nieogar w kuchni
lamiav no ja mam nadzieję, że wyrośnie z pupci misia!!

a co do piosenek to jest taka stronka zapiska.pl i z niej możesz ściągać piosenki z wrzuty i youtuba, można też ściągać w formie teledysku... kopiuję się linka do danego utworu i tam się wkleja, klika pobierz, wybiera w jakiej formie i już

I GRATULUJĘ 2 miesięcy Adusi!!! :-)
Natkusia no Michaś rzeczywiście się zbuntował

ale nic dziwnego, skoro w brzuszku mamusi tak milusio i cieplusio

ale to i tak już lada dzień!!

:-)
Sun witaj w klubie, u mnie też dzisiaj cały dzień sprzątanie i pieczenia ciasta

ja cały czas trzymam kciuki za Ciebie &&&&&&!!!! i czekam z niecierpliwością na wynik bety
miliaa bardzo mi przykro :-( wiem, że na pewno czujesz się rozczarowana, ale pamiętaj, że to dla Waszego dobra!! dzidzie na pewno będę lepiej się czuły w brzuszku zdrowej mamusi

więc może już w następnym cyklu się uda

i czekamy na zdjęcia dzidziów :-)
magdalena ja też od jakiegoś czasu mam dużą chrapkę na tą książkę ale jakoś nie mogę się zebrać, żeby się wybrać do księgarni

No i współczuję egzaminu... :-(następnym razem na pewno się uda
Pyscek bardzo współczuje z powodu śmierci babci :-( domyślam się, że to musi być straszna strata :-(tulę :*
Fifka GRATULUJĘ zdanych egzaminów!!!

:-) i wieeeelkie kciuki za jutro

&&&&&&&& :*
Sil, współczuje z powodu opóźnień w budowie...

najgorzej, a pewnie już MARZYSZ by być już na swoim...
Katarzyna witaj i zaciskam kciuki za owocne staranka

Ja niestety nie pomogę z temperaturą, bo mierzyłam tylko jeden cykl, ten w którym zaszłam

a miejscem pomiaru był, to jak to się potocznie mówi parter
Neciuszka oj Wy biedni dalej walczycie z tym pisaniem :-( powodzenia!! &&&
ehhh, mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam... jeśli tak to przepraszam

Weekend trwa i standardowo forum zwalnia

ale to dobrze

trzeba kożystać z pięknych weekendowych chwil